Zöld
Tipográfia

hellsummercool

Ahogyan azt a fogyasztók már megszokhatták, idén is egzotikus újdonságokkal gondoskodik a HELL a megfelelő frissítésről, amellyel akár a tavaszi fáradtság is legyőzhető.

Az új caipirinha és a már nagy népszerűségnek örvendő guava-lime limitált ízek a nyári hónapokban színesítik a HELL választékát a szintén limitált Ice Cool Edition téli ízeit felváltva. A caipirinha Brazília nemzeti koktéljaként vált ismertté, igazi nyári, citrusos ízzel készített, hűsítő alkoholos ital.

A HELL visszaadja a tökéletes caipirinha koktél ízét alkoholmentes és energiával feltöltött változatban, hogy a fülledt nyári esték kiváló kellékei legyenek. A tavalyi év elsöprő sikere hatására a guava-lime ízkombináció idén is marad, kedvezve a régi íz rajongóinak. A dobozok mindkét íz esetében mind színben, mind dizájnban megújulnak, követve az év elején bemutatott, még exkluzívabb hatást keltő megjelenést. A caipirinha Brazíliát idéző zöld-sárga színekben tűnik fel, a guava-lime pedig az előző év zöld színe helyett idén lilába öltözik.

Az újdonságok a megszokott minőségben, 32 mg/100 ml koffeintartalommal készülnek és májustól elérhetőek a boltokban.

Gyártó, forgalmazó: HELL ENERGY Magyarország Kft.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek