Zöld
Tipográfia

hellzerostrawberry

A nyár méltó indításaképp a HELL ENERGY egyedülálló innovációval rukkol elő áprilisban.

A cukormentes energiaital piacot újragondolva, a korábbi ízesített fejlesztések sikerén felbuzdulva vezeti be az új, eperízű cukormentes HELL energiaitalt. A legújabb innovációval a HELL azt a trendi, és az egészségtudatos életmódra is odafigyelő, aktív életet élő célcsoportot kívánja megszólítani, amelyik nem szeretne megalkudni: a funkcionalitást és a megszokott HELL minőséget választja, cukor és kalória nélkül. A 2013 év végén új formulával és megújult receptúrával kifejlesztett HELL ZERO-t a XXI. század egészségtudatos fogyasztói igények hívták életre, ahogyan az új, epres ízű változatot is, amely a fogyasztói ízteszteken
is osztatlan sikert aratott.

A HELL az eperízű cukormentes energiaitallal – noha élénk pink-fehér csomagolása elsősorban a női tekinteteket vonzza – nem csak a női célcsoportnak kommunikál, hiszen a cukormentes energiaital fogyasztás egyre nagyobb mértékben növekszik a férfiak körében is.
A tutti-frutti ízű HELL ZERO-hoz hasonlóan a ZERO STRAWBERRY is 0% cukor, 0% aszpartam, 0% tartósítószer, 0% kalória és 0% szénhidrát hozzáadásával készül a maximális ízélmény érdekében. A pink-fehér doboz természetesen már az idei, megújult dizájnnal készül, a megszokott minőségben és 32 mg/100 ml koffeintartalommal.

Gyártó, forgalmazó: HELL ENERGY Magyarország Kft.
Ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek