Csomagolás
Tipográfia

A holland Albert Heijn saját leveszöldség választékot indít a gyümölcs- és zöldségtermékek növekvő igényeinek kielégítésére. Az új terméket kis edényekben árulják, melyek a zöldséget és a fűszereket is tartalmazzák.

A termék megkönnyíti a vásárló számára, hogy házi készítésű levest készítsenek – 2-3 főre. A fogyasztóknak egyszerűen meg kell forralniuk az összetevőket, a friss fűszereket hozzá kell adniuk és meg kell keverniük.

A leveszöldség három változatban kapható: lencse, cukkini és petrezselyem; paradicsom és oregánó; valamint tök, sárgarépa és koriander. Szeptember 20-tól kaphatóak 2,99 euróért.
Az Albert Heijn szerint a hollandiai átlagos, napi zöldség-gyümölcs fogyasztás 117 gramm, az ajánlott mennyiség pedig 250 gramm.

A vállalat célja az, hogy növelje ezt a mennyiséget új innovációk bevezetésével, mint például a brokkoli, a rizs vagy a curry-alapú termékek. Tavaly a vállalat kiterjesztette az elővágott zöldségek és húspótló termékek körét.
"Egyre több vásárló fogyaszt 250 gramm zöldséget naponta, de ezt az igényt nem mindig könnyű kiszolgálni" - nyilatkozta Marit van Egmond, az Albert Heijn kereskedelmi és beszerzési igazgatója.

"Az egészséges táplálkozás megkönnyítése érdekében sok különböző zöldséget és vegetáriánus terméket vezetünk be eddigi kínálatunkhoz" – mondta.

 

 

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek