Innováció
Tipográfia

A brit vásárlók mostantól kényelmesen élvezhetik a tökéletes lágytojást mindössze öt perc alatt, köszönhetően egy új terméknek, a Yowknak és új, innovatív csomagolási megoldásának.

A Yowk segítségével bármikor könnyedén szakíthatunk időt a finomságra, és szinte minden adott, hogy bárhol élvezzük a lágytojást. Mindössze csak forrásban lévő vízre van hozzá szükségünk.

Az egyedi tervezésű csomagolást a RPC Bebo hozta létre, és egy előfőzött tojást, kenyérrudacskákat, egy kanalat és fűszereket tartalmaz. A vásárló egyszerűen leveszi a tetőt, és kiveszi a hozzávalókat a tojás kivételével, és feltölti a dobozt forrásban lévő vízzel. Öt perc múlva a tojást már lehet is enni. A doboz egyben tojástartó csésze is, amely stabilan tartja a héjat, hogy kikanalazhassuk belőle a tartalmát. A kanálon pedig kis recék találhatók, hogy levághassuk vele a tojás tetejét.

A fejlesztés során a Yowk márka tulajdonosa, a The New Egg Company a koncepción az RPC Designnal és RPC Bebo UK-val dolgozott együtt.

Az RPC Design egy olyan megoldást talált ki, amely két darabból állt - egy kerek edényből, és egy rápattintós tetőből, mindkettő hőkezelt polipropilénből. A csomagolás alapja a tartály, amelyben a tojás biztonságban ül, míg az evéskor használt tojáscsésze maga a tető, amely lefelé fordítva stabilan tartja a törékeny tartalmat szállítás közben.

Külön figyelmet kellett fordítani a csomag méretére is, mert az meghatározza, hogy mennyi forró víz kerül bele. Ha túl kevés, akkor nem lesz elég meleg az étel, míg ha túl sok, a sárga túlfő és kemény lesz.

A végső formát az RPC Design szoros együttműködésben alakította ki a RPC Bebo UK technikuscsapatával, hogy végül olyan formátumot kapjanak, amely nem torzul el akkor sem, ha vizet adunk hozzá, és emellett könnyű a szállítása és a kezelése is.

"A tojás tápláló snack, amely ideális választás lehet útközben" - mondta Ian Hetherington, a The New Egg Company igazgatója. - "A Yowk lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy élvezzék a tökéletes lágytojást bármikor és bárhol."

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek