Innováció
Tipográfia

 A hajtogatott rombuszalakú szatyrocska hosszúra nyújtja a termék polcon tarthatóságát, és a vásárlónak is kényelmes, mert jól megragadható a füle, visszazárható és nem kell egy egész dinnyét megvenni.

maglio

 

A gyártó cég, a Maglio bemutatta az új vágott dinnyére kifejlesztett csomagolási megoldását, amely egyszerre növeli a vásárlói megelégedettséget és polcon tarthatóságot. A Maglio vágottgörögdinnye-csomagolása, a ReadyRipe Watermelon Pouch nevű megoldás nemrégiben megnyerte a chicagói United Fresh Convention szakmai konferencián 2015 Legjobb Új Csomagolása díját.

Az egység két rombuszalakú tasakot tartalmaz, amit negyed- és fél dinnyékhez terveztek, és egy kis ablak is található rajta, amelyen keresztül a vásárló megnézheti a gyümölcs minőségét mielőtt megvenné. A Maglio által levédett dizájn a hagyományos fóliás megoldáshoz képest hosszabb ideig tartja frissen a gyümölcsöt, amely így végeredményben a kitermeléstől kezdve 11 napra nyúlik.

Emellett a vásárlók is előnyhöz jutnak a kényelmes hordozó fül, a visszazárható kialakítás miatt, és végül annyit görögdinnyét vásárolhatnak, amennyire valóban szükségük van. A több mint 600 amerikai boltban végrehajtott tesztvásárlásokon is sikeresen teljesített a termék, és idén azt tervezik, hogy újabb piacokon is bevezetik.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek