Innováció
Tipográfia

A Coca-Cola European Partners (CCEP) egy új kezdeményezést indított a Reading Egyetemmel együttműködésben, amely a csomagolás csökkentését célozza.

A kezdeményezés tovább segíti a CCEP azon elkötelezettségét, hogy csökkentse a termékeihez használt csomagolások mennyiségét.

A program az intelligens Coca-Cola adagológépek – vagy más néven a Coca-Cola Freestyle gépek – új generációját újratölthető, mikrochippel ellátott palackokkal ötvözi, melyek ezáltal összeköttetésben állnak az adagoló technológiával és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az összes üdítőitalukat újrafelhasználható palackokba vegyék. Ez az újratöltő rendszer segít a fogyasztóknak csökkenteni saját csomagolóanyag lábnyomukat.

A Whirley-Drinks Works által gyártott, testre szabható és újratölthető palackok újratölthetők.

A hallgatók több mint 100 italból választhatnak, olyan jól ismert márkák közül, mint például a Coca-Cola Classic, a Diet Coke és a Fanta, beleértve az alacsony és nulla kalóriatartalmú, a koffeinmentes és szénsavmentes italokat.

A palackok RFID-t (rádiófrekvenciás azonosítást) tartalmaznak, amely közvetlenül kapcsolódik a Validfill adagoló technológiához. A fizetés biztosítása mellett ez a technológia lehetővé teszi a CCEP számára annak nyomon követését, hogy az újratölthető palackok hányszor lettek újra felhasználva, és mely italok a legnépszerűbbek.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek