Az Egyesült-Királyságban a brit szupermarketlánc, az Iceland az egyszer használatos műanyag zacskók lecserélése érdekében papírzacskókat kínál.

A Morrisons hagyományos barna papírzacskókat biztosít a nem előrecsomagolt gyümölcsökhöz és zöldségekhez az élelmiszerüzletekben.

Az osztrák Rondo-Ganahl AG fennállása óta biztosítja partnereinek a kiemelkedő minőségű hullámkarton csomagolásokat. Magyar leányvállalata, a Rondo Hullámkartongyártó Kft. tavasszal egy nagy volumenű, közel 400 millió forint értékű beruházás keretében megújította gyártó gépsorát, a fejlesztéssel pedig nemcsak a termékek minőségét, de a gyártás hatékonyságát is tovább növelte.

A tej az emberi táplálkozás egészséges és szükséges eleme. Különböző vitaminok forrása, többek között fehérjét, laktózt, A, B1, B2, B12, C és D vitamin, folsavat és tiamint tartalmaz. A FAO, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete 2011-ben június 1-jét jelölte ki a Tej Világnapjának. A Tetra Pak, a vezető élelmiszercsomagolás-gyártó vállalat a Tej Világnapja alkalmából leszámol az italos kartonokat övező mítoszokkal.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek