Hírek
Tipográfia

Teljesen automata áruáramlási rendszert épít ki budapesti üzemében a Rondo Hullámkartongyártó Kft., amely mintegy 350 millió forintot költ el a befejezéséhez közeledő beruházásra.

Az osztrák érdekeltségű vállalat Soroksáron működő gyárában naponta 700-800 raklapnyi hullámkartonpapír terméket állít elő, több száz hazai és külföldi iparvállalatot látva el korszerű, környezetbarát csomagolóanyaggal. Az új fejlesztés a teljes magyarországi csomagolóipar számára kijelöli a fejlődés útját, elébe menve a csomagolások tisztaságára és az élelmiszer-biztonsági szempontok fokozott figyelembe vételére vonatkozó növekvő vásárlói igényeknek – hangsúlyozzák a Rondo Hullámkartongyártó Kft. szakemberei.

Nem lesz szükség többet raklapokra és targoncákra a Rondo Hullámkartongyártó Kft. budapesti üzemének gyártástechnológiai részén a társaság legújabb beruházásának elkészültét követően. A magyarországi csomagolóipar piacvezető vállalatai között jegyzett Rondo a soroksári gyárában, 350 millió forintos beruházással, egy robottechnológiával működő ún. palettázó berendezést telepít, ezzel téve teljessé automata áruáramlási rendszerét.

 

Az új technológia bevezetése az egész hazai csomagolóipar számára példaértékű. Annak köszönhetően ugyanis, hogy a gyártási részlegre a fejlesztés elkészültét követően nem fognak bekerülni a piacon forgó raklapok, az egész gyártási folyamat tisztábbá és ellenőrizhetőbbé válik. Az újítás lényege, hogy a gyártósor végén egy robotizált berendezés veszi a le a készárut, és rendezi szállításra alkalmas egységekbe.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek