Hírek
Tipográfia

Az interpack 2014 szakvásáron 2014. május 8-a és 14-e között 2700 kiállítót várnak az élelmiszer- és italipar, az édesipar és a sütőipar, a kozmetikai és gyógyszeripar, a nonfood fogyasztási cikkek, az ipari termékek és a kapcsolódó szolgáltatások területéről.

A megelőző 2011-es szakvásáron 2703 kiállító és 165.000 szakmai látogató vett részt, és saját bevallásuk szerint 84 százalékuk vesz részt a vállalatuk döntési folyamataiban.

Az interpack kiemelten foglalkozik az innovatív témákkal is. A „components for processing and packaging“ 2014-ben egy a csomagolóipar beszállítóit kiszolgáló további rendezvénnyel gazdagítja a kínálatot. A hajtás-, vezérlés- és érzékeléstechnikai, ipari képfeldolgozási, anyagmozgatási, ipari szoftveres és kommunikációs, valamint csomagolóipari gépekben alkalmazott átfogó automatizálási rendszerek gyártóit várják kiállítónak a düsseldorfi Stadthallé-ba a CCD Süd Déli Kongresszusi Központban. Ezen kívül a gépalkatrészek, részegységek, kiegészítő elemek és perifériák gyártóit, valamint a csomagolóanyagok részegységeit és segédanyagait várják, hogy éljenek május 8.-a és 10.-e között, az első három vásárnapon az interpack közvetlen szomszédságából származó előnyökkel. Az interpack látogatói és kiállítói közvetlenül bejuthatnak a components for processing and packaging szakkiállításra, és ez fordítva is igaz.

Már 2014. május 7.-én, az interpack-ot megelőző napon veszi kezdetét a CCD Süd Déli Kongresszusi Központban a SAVE FOOD konferencia, amely mindkét kiemelt tematikus napon a nonprofit szervezeteket és a gazdasági szereplőket szólítja meg a világméretű élelmiszer-pazarlás és élelmiszer-veszteségek megvilágításával a széles nagyközönség előtt. Az interpack ezért 2011 után ismét egyedülálló platformja lesz a sürgető problémával foglalkozó valamennyi érintett fél közötti eszmecserének. A SAVE FOOD kezdeményezés, amely az Egyesült Nemzetek Szövetségének Élelmezési Világszervezete (ENSZ-FAO) és a Messe Düsseldorf vásártársaság közreműködésével jött létre és ma már az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) támogatását is élvezi, az interpack 2011 idején egy rendkívül sikeres konferenciával vette kezdetét. A konferenciát követően az élelmiszer-veszteség és az élelmiszer-pazarlás témakörét érzékelhetően előtérbe helyezte mind a politika mind pedig a média. Az idei interpack keretében mutatják be többek között a FAO-tanulmányok eredményeit, amelyeket a fejlett és a fejlődő és országokban az ottani élelmiszer-veszteségekről készítettek a szakemberek.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek