Csomagolás
Tipográfia

A kiválasztott szupermarketekben történt sikeres tesztelést követően az új, 100%-ban biológiailag lebomló papírzacskók már az összes INTERSPAR áruházban elérhetőek Ausztriában, a zöldség- és gyümölcsvásárláshoz használatos műanyag zacskók alternatívájaként. A választás a vásárlóktól függ, melyiket kívánják használni.

A salzburgi és stájerországi tizenegy hipermarketben zajlott sikeres tesztelést követően az új, innovatív papírzacskók bevezetése egész Ausztriában zajlik.

„Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóink számára mostantól a hagyományos műanyag zacskó egy ökológiailag is megfelelő alternatíváját tudjuk kínálni. A funkcionalitását egyértelműen megerősítette a próbahasználat, e zacskók vásárlóink általi elfogadása pedig szintén várakozásainkon felül magas. A műanyaghasználat csökkentésének gondolata már minden bizonnyal foglalkoztatja a fogyasztókat is. A jövőben egész Ausztriában felkínáljuk a lehetőséget a vásárlók számára egy egyértelmű környezeti jelzés adására”, – mondja az INTERSPAR Ausztria Vezérigazgatója, Mag. Markus Kaser, aki nagyon lelkes a fejlesztést illetően.

A vásárlók azonban továbbra is választhatnak, hogy az új, biológiailag lebomló papírzacskót, vagy a hagyományos műanyag zacskót kívánják-e használni a vásárlás során.

 

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek