Kiemelt innovációs témák

Mozaik Lista

A Pepsi tovább bővítette kalóriamentes portfólióját Lime és Wild Cherry ízesítésű termékekkel, melyek februártól színesítik a Pepsi kínálatát.

Az új, szénsavmentes, funkcionális Apenta, az Apenta+ 3-féle ízben elérhető.

Az ÚJ DUCK Active Clean a tökéletes tisztaság és a ­hosszantartó illat kombinációja, ami a WC-t ragyogóan tisztává és frissé varázsolja minden öblítésnél!

Háromrétegű 2 tekercses papírtörlő, +180% extra papírhosszal egy tekercsen, összehasonlítva az Ooops! Sensitive 2 rétegű 2 ­tekercses papírtörlővel.

A Regina papírtörlők az állandó magas minőséget képviselve 2018 tavaszától érhetők el a boltok polcain.

A Fit Reggeli Rizskása egy új termékcsoport az egyadagos kásák piacán.

Az új Libresse Ultra Goodnight Extra Large betétet speciálisan úgy alakították ki, hogy akár 10 órányi, tehát egész éjszakás védelmet nyújtson.

A Zewa új, puha 4 rétegű és ­kíméletes zsebkendőinek ­anyaga mandula­olaj és aloe vera külön­leges keverékét tartalmazza, így kivételesen gyengéden gondos­kodik az érzékeny bőrről is a mindennapi használat során.

ÖNADAGOLÓS DOBOZ, praktikus tárolás, könnyen nyitható, többször zárható, tízórai, uzsonna, hűtőben élelmiszer tárolására, apró tárgyak csomagolására, szállítására alkalmas.

A termék mosható felületek hatékony tisztítására, fertőtlenítésére szolgál, lakossági és professzionális felhasználásra.

Milyen tökéletes lenne, hogyha a bőrápolás napi rutinja nagyobb öröm lenne, mint valaha.

Profi sminkeltávolítás a NIVEA-val

Magas minőségű, gondosan válogatott kávébabok felhasználásával készült az első élelmiszerboltokban is kapható Jacobs alumíni­um­kapszula.

Az új, innovatív Regina Blitz minden háztartásban megtalálja a helyét.

Kemencében sütött Sós és Joghurtos-zöldfűszeres ízesítésű burgonyasnack, 50%-kal kevesebb zsír a Lay’s burgonyachipsek­hez képest.

A Jacobs márka már nem csupán változatlan magas minőségével, de megújult csomagolásával is kitűnik a polcokról.

Fehérjében gazdag joghurt 180 g kiszerelésben, 3-féle ízben: natúr, körtés és epres változatban.

A Cerbona 30 éves születésnapja alkalmából megalkotta a világszerte ismert hungarikumnak számító Dobostorta alapján a jubileumi müzli­szeletét.

NIVEA MEN Protect & Care Borotva Stift Testre /NIVEA MEN Protect & Care Borotvagél Testre

A Pannon Kraft Magyarország Kft. új, ­széles port­fólióval jelentkezik a 2018-as húsvéti ­szezonban. A magas minőségű tejcsokoládé termékeket ­kézzel csomagoljuk, hogy minden részleté­ben tökéletesek legyenek.

Az After Shave alkoholmentes* formulája megnyugtatja a bőrt és ­enyhíti az irritáció érzését, a bőrbírt és a ­száraz bőr érzését.

A Pickwick Joy of Tea egyedi, inspiráló csomagolása kiugrik a polcokról.

Gyengéd sminkeltávolítás.

A Paloma termékcsalád ­különböző variánsai erős ízű, robusta kávé­szemek felhasználásával készül­nek.

Termékmix aktuális szám

 

 

Banner MIX 2018 aprilis


button belelapozok

Chef&Pincér magazin

chefpincer banner 2018 marcius

web gombok zold belelelapozok