Kiemelt innovációs témák

Mozaik Lista

Az egészségtudatosság előtérbe kerülésével a fogyasztók egyre inkább előnyben részesítik a csökkentett kalóriatartalmú termékeket, fontos nekik a hozzáadott cukor mennyisége elfogyasz­tott italaikban.

Új kategóriaként az Univer idén tavasszal bevezette az 1-3 éves kisgyerekek számára szánt termékeit négy ízben.

A RISKA legújabb termékeiből, a RISKA PREMIUM Barista UHT tejekből magasabb fehérjetartalmuk miatt kiváló tejhab ­készíthető cappuccinóhoz és lattéhoz.

A Verbena termékcsalád új, de csak limitált kiadásban kapható tagja 2018. nyarán.

Az Andante márka termékei között biztosan mindenki megtalálja a kedvencét, hiszen megannyi finomság közül válogathat.

Az új Vénusz kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy ­feldobjuk a hétköznapokat.

Az OVKO márka a magyar bébiétel piac 3. legnagyobb résztvevőjévé nőtte ki magát. Megalkotta a cukor-glutén-és laktózmentes BIO zöldséges tasakos bébiételeket, melyek 6 hónapos kortól ­fogyaszthatók.

Ízesítés: 2 x Csirkés szószban, 2 x Nyúl szószban

Az új Libresse FreshProtect egészségügyi betétet a nők által ­elvárt fontos szempontok mentén fejlesztettük ki: egyedülálló, lényegesen puhább felső rétege AirTech® technológiával hozzájárul ­ahhoz, hogy a nők még hosszabb ideig érezzék frissnek magukat a menstruáció alatt is.

A megújult, bőrgyógyászatilag tesztelt bugyi­pelenkák a mozgás még nagyobb szabadságát biztosítják a kis örökmozgóknak.

Az arcbőr egész nap ki van téve az UV sugárzásnak, még hidegebb, felhős időben is, így megbízható nap­védelemre van szüksége.

Micellás Tisztító Gél és Mi­cellás Sampon a folyékony állagú tisztítók és a micellás vizek előnyeit egyesítik magukban. Összetételüknél fogva a kisbabák bőrét és fejbőrét nagyon gyengéden képesek megtisztítani, megelőzve ezzel az irritációk kialakulását, valamint védik a bőrt a kiszáradástól.

Praktikus, formabontó, stílusos és ergo­nomikus palackban a Mizse szénsavmentes 1,5L és 2,0L ásványvíz.

Fogyasztói kiszerelés: 1,5l, 2,0l

Marketingtámogatás: Nyereményjáték, FB hirdetés, BB, CLP, csomagolás

Mizse termeszetes

Gyártó, forgalmazó: Magyarvíz Kft

Ügyfélszolgálat: +36 76 556 024

A lekvárkészítés már nem egy bonyolult, sokáig tartó konyhai művelet, hanem egyszerű és gyors, csupán Koronás Befőzőcukor, gyümölcs és 6-8  perc szükséges hozzá.

ÚJDONSÁG a grill piacon! Sertés grillkolbász mix egyetlen zacskóban!

A Kotányi szárított paradicsomos fűszerkeverékei  3-féle változatban, olívás, fokhagymás és chilis ízekben érhe­tőek el.

A Sunny Radler egy 0,0%-os alkoholtartalmú gyümölcs- és sörízű szén­savas üdítőital cukorral és édesítőszerrel, mely tartalmaz gyümölcs sűrítményt, gyümölcs­levet, ill. különböző sörízeket.

A Kométa 25%-kal csökkentette a kék matricával jelölt termékeinek sótartalmát úgy, hogy az ízélmény változatlan*.

Kometa kek matricas

Gyártó, forgalmazó: Kometa ’99 Zrt.

www.kometa.hu

 

*25%-kal csökkentett sótartalom, konkrét versenytárs termékekhez képest, melyek listája megtalálható a www.kometa.hu oldalon. Az InsightLab 100 fős kutatása alapján a jelenlegi és az új receptúra ízének fogadtatásában nincsenek releváns különbségek.

Az Ooops! Duo XXL háztartási papírtörlő minden ­apró és nagyobb háztartási feladatban tökéletes társ.

BARNA szilikonos ÍVES sütőpapír

Ha palackba zárhatnád a nyarat, mi lenne a legfontosabb összetevője? A meleg napsugarak? A homok vagy a tenger moraja?

Kifejezetten gyermekek számára kialakított tubus könnyű és gyors felvitelt tesz lehetővé, melyet akár ők maguk is könnyen el tudnak végezni.

Bármilyen szabadidős tevékenységet is ­tervezel, az OFF! Protection Plus pumpás szúnyog- és kullancsriasztót mindenféleképpen vidd magaddal, akár kiránduláshoz, strandoláshoz vagy sportoláshoz.

A Pepsi tovább bővítette kalóriamentes portfólióját Lime és Wild Cherry ízesítésű termékekkel, melyek februártól színesítik a Pepsi kínálatát.

Termékmix aktuális szám

 

 

Termekmix banner 2018 junius


button belelapozok

Chef&Pincér magazin

chefpincer 2018 majus

web gombok zold belelelapozok