Kiemelt innovációs témák

Mozaik Lista

A SecureFitTM egy egyedülálló, csakis a Libresse termékekre jellemző technológia, amely lehetővé teszi, hogy az egészségügyi betét speciális formája révén elöl is, hátul is tökéletesen alkalmazkodjon a test vonalaihoz, így mozgás közben is a helyén marad.

A megújult Libero Newborn pelenkák gyengéden óvják az újszülöttek érzékeny bőrét az első hónapokban.

Az Apsorber nedvességszűrő nagy segítség a téli hónapokban!

Összetéveszthetetlen állag? Összetéveszthetetlen illat? Mindennapi használatra alkalmas az év minden szakában, hogy a bőr hidratált és ápolt legyen: NIVEA Creme.

Frissítő mélyhidratálás Aloe Verával, mely azonnal fel­szívódik. Felfrissíti és nyugtatja a bőrt egy kellemes illat kíséretben már az első ­használat után.

A fagyos téli időjárás alaposan próbára teszi a bőrünket. Kényeztesse vanília illatú nyugtató zuhannyal. NIVEA Silk Mousse Tusfürdő Hab vanília és karamell illattal.

A „Győr-Moson-Sopron megyei Csemege sajt” döntően hagyományos technológiával, hagyományos eszközökkel végzett, elsősorban manufakturális körülmények között, de nemcsak kézzel végzett munka eredménye.

A vásárlók körében már jól ismert és kedvelt ízek mellett rövidesen kapható a Riska vajkrém család két új tagja spenótos lenmagos és olaszos lenmagos ízekben.

A XIXO elhozta szívmelengető újdonságát, a limitált kiadású sültalmaízű ice teát, ami melegen fogyasztva is garantáltan nagy kedvenc lesz a hideg hónapokban.

A termék csomagolásán olyan szereplőkkel találkozhatunk, mint Kylo Ren, Chewbacca, Rey és BB8.

EGYSZERŰEN TŰNJ FIATALABBNAK – Bármely életkorban.

A NIVEA URBAN SKIN termékcsalád komplett bőrápoló rendszer, amely tökéletesen igazodik a városi stresszhatásoknak kitett bőr igényeihez.

Termékmix aktuális szám

 

 

Banner termekmix 2017 december


button belelapozok

Chef&Pincér magazin

Banner Chefpincer 2017 nov dec

web gombok zold belelelapozok

borzebanner w