Kiemelt innovációs témák

Mozaik Lista

A Brado Club sósavmentes, foszforsav tartalmú, koncentrált vízkőoldó készítmény igen hatékonyan távolítja el a vízkövet és a háztartási szennyeződéseket a csaptelepekről, csempéről, acél és üvegfelületekről anélkül, hogy azokon korróziót okozna.

A Pécsi Sörfőzde egy igazi sörkülönlegességgel lepi meg a hazai sörkedvelőket és a Pécsi Sör Prémium termékcsaládot bővítve megfőzte a Pécsi Sör Prémium Pils szűretlent.

A vásárlók körében igen kedvelt víz nélkül használható BradoLife kézfertőtlenítő gél most már citrom, aloe vera és kamilla illatban is kapható.

A NIVEA új, Creme Oil Pearls tusfürdői argánolajat tartalmaznak, mely tápanyagokban, E-vitaminban gazdag, kiváló hidratáló össze­tevő, így segít megvédeni a bőrt a kiszáradástól zuhanyzás közben.

Alacsony kalóriatartalmú, cukormentes és vitaminokban gazdag folyékony italízesítő koncentrátum.

A Sága úgy döntött, hogy a 16 éves Füstli márkanév sikerét alapul véve közkedvelt pulykapárizsi termékeit is ellátja egy új márkanévvel, melyet később „szendvicsbe való” termékeire is kiterjeszt majd.

A Libresse Multistyle tisztasági betét olyan puha és légáteresztő, akár egy pamut fehérnemű, ­ezzel is ­segítve az egészséges intim környezet fenntartását.

Hajszerkezetre szabott ápolás

A Pécsi Sörfőzde egy igazi sörkülönlegességgel lepi meg a hazai sörkedvelőket és a Pécsi Sör Prémium termékcsaládot bővítve megfőzte a Pécsi Sör Prémium Pils szűretlent.

A XIXO idén nyáron két különleges – rózsa- és ylang-ylang – ízű ice teával frissíti port­fólióját.

Magyarországon évről-évre népszerűbb a kerti sütögetés és az általában megszokott sertés- és marhahúsból készült termékek mellett egyre nagyobb igény mutatkozik az alacsonyabb zsírtartalmú húskészítmények iránt is.

A Riska legújabb finomságai kiváló minőségben, magas gyümölcstartalommal, négyféle ízben kaphatók a Spar, Tesco, Metro, COOP, CBA és Reál üzletekben: egres, meggy, őszibarack és eper.