Kiemelt innovációs témák

Mozaik Lista

Toalettpapír, amely minden szempontból luxusminőségű? A Zewa újdonsága szinte újradefiniálja a prémium toalettpapírról alkotott képünket.

Felújításhoz tökéletesek.

Az Ooops! Maxi 2 rétegű, kiváló nedvszívó képességű papírtörlő praktikusan, a tekercs belsejéből is téphető.

Háromrétegű puha, mégis erős papír zsebkendő, amelyben a levendula friss, egyben nyugtató illata jótékony hatással van az érzékeny bőrre is.

A Pickwick Double Green egy új zöld tea vonal, ami kettős zöld össze­tevőket tartalmaz: zöldtea, különböző zöld gyógynövényekkel és friss, üdítő alapanyagokkal kombinálva.

Az új Omnia Gold egy tökéletes ízharmóniát biztosító kávé, mely magas minőségű, válogatott kávészemekből készül, közepes erősségű pörköléssel, megőrizve a kávé eredeti aromá­ját.

A tavalyi évben bevezetett Bravos Classic 100g-os és 200g-os instant kávéink mellett újdonságként érkezik az 50g-os Bravos Classic instant kávé is, aminek „utántöltő tasakos” kiszerelését kifejezetten a vásárlói visszajelzések figyelembe vételével fejlesztettük ki.

A Bravos 3in1 termékcsaládja is jelentős változáson ment keresztül, mivel ősztől új külsővel, többféle kiszerelésben és fejlesztett minőséggel találkozhatnak a vásárlók.

A Mocca Negra Zrt. egy új top kategóriás termékcsaládot mutat be a piacon, a Bravos Prémium kávét.

A KAISER termékek karakterét a speciális, minőségi alapanyagok és a hagyományok tisztelete határozzák meg.

Magas gyümölcstartalom, kellemesen frissítő ízvilág jellemző a Riska Premium termékcsalád legújabb tagjaira, a meggy és mangó ízekben kapható gyümölcspudingokra. 

A Sága úgy döntött, hogy a 16 éves Füstli márkanév sikerét alapul véve közkedvelt pulykapárizsi termékeit is ellátja egy új márkanévvel, melyet később „szendvicsbe való” termékeire is kiterjeszt majd.