Újdonság
Tipográfia

Tavaly szeptemberben vezettük be a Kaiser Premium márkát, amely portfóliónk kiemelkedő termékeit gyűjti össze. Idén februártól elérhetőek a Kaiser Premium legújabb újdonságai.

kaiser premiumSzalámik esetén bevezetjük a csemegepult mellett az önkiszolgáló pultba az egyedi, csirkehús alapú Kaiser Premium Sissy baromfi szalámit és az extra vastag Kaiser Premium Grand szalámit 75 grammos, szeletelt verzióban.

A vörösáruk kedvelőinek kifejlesztettünk egy minden fogyasztói igényt kielégítő sertés virslit. A minimum 80% sertéshús tartalommal rendelkező Kaiser Premium Ínyenc sertés virsli nem tartalmaz hozzáadott allergént, és előre hámozott.

Mind csemegepultos, mind önkiszolgáló pultos, 220 grammos, védőgázas verzióban kapható a virsli. A termékcsalád legifjabb tagja a bükkfán füstölt, 100% allergénmentes Kaiser Premium szeletelt bacon 200 grammos, vákuumcsomagolt kivitelben.

Gyártó, forgalmazó: Mecom Group S.r.o

Vevőszolgálat: + 36 56 520 300, Fax: + 36 56 520 291

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Web: www.kaiser.hu

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek