Újdonság
Tipográfia

A Pécsi Sört nyílt kádas eljárással készítik egy 1923-as receptúra alapján.

Pecsi Sor premium lagerAz erjedés optimális folyamatához a főzetet megfelelő és állandó 8,5 Celsius fokos hőmérsékleten tartják! A hét napos fő erjedési folyamat után a sört évszázados mód­szer segítségével, a gravitáció elvével az ászoktartályba fejtik. Ezzel a kíméletes eljárással a sörben már meglévő kötött széndioxid nem szabadul fel, s ez a sör egyedi karakterének kialakulásában fontos tényező!

Fogyasztói kiszerelés: 0,5l palack, 0,5l doboz, valamint csapolt 0,3l és 0,5l

Kereskedelmi kiszerelés: 20x0,5l palack, 24x0,5l doboz, 30l KEG

Gyártó, forgalmazó: Pécsi Sörfőzde

Ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 72 505 581

hírlevél feliratkozás

newsletter

trendfm

Hipermarketek