Hírek
Tipográfia

Az augusztus végén megjelent "Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása" felhívásra jelentkezhetnek a pályázók a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára. A pályázat keretösszege 20 milliárd forint, melyből 300 millió és 1 milliárd forint közötti vissza nem térítendő forrást nyerhetnek el a kérelmezők. Nagyvállalatok is támogathatóak a pályázat keretében.

Az augusztus végén megjelent "Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása" pályázati felhívásra a támogatási kérelmeket a mai naptól lehet benyújtani egészen a keret kimerüléséig. A támogatás a Magyarországon letelepedett külföldi érdekeltségű vállalatok részére folytatott beszállítói tevékenység fejlesztését és bővítését segíti annak érdekében, hogy megkönnyítse a kkv-k értékláncba történő belépését és beszállítói pozíciójuk erősödését- mondta el az államtitkár.

A pályázat rendelkezésre álló keretösszege 20 milliárd forint, mely a GINOP program keretében került meghirdetésre. A kérelmeket kizárólag konzorciumi formában nyújthatják be a beszállítói lánc különböző szintjein álló szereplők - integrátor és beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások -, amelyek 300 millió és 1 milliárd forint közötti vissza nem térítendő forrást nyerhetnek el. A Közép-Magyarországi régió területén megvalósuló projektek nem támogathatóak. Nagyvállalkozások csak akkor támogathatók, ha bizonyítani tudják, hogy a projekt közvetlenül előnyös a kis- és középvállalkozások számára.

A támogatásból megvalósított fejlesztés kötelező eleme a kkv-k eszközbeszerzése, informatikai fejlesztések, illetve az integrátor által közvetített tudás a kkv-knak képzés, tanácsadás formájában. Ezen felül további elszámolható tevékenység a résztvevő nagyvállalat eszközbeszerzése, az egyes tagok infrastrukturális fejlesztése, illetve kkv-k számára szabvány, tanúsítvány beszerzése .

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek