Hírek
Tipográfia

Tíz éve, 2006-ban nyitotta meg kapuit az első magyarországi Nespresso Boutique Budapesten, az Andrássy úton.

Az üzlet alapterülete akkor még kevesebb, mint fele volt a jelenleginek, és mindössze két kávéspecialista várta az érdeklődőket a pultok mögött.
A növekvő népszerűségnek köszönhetően a Nespresso az elmúlt 10 évben folyamatosan bővítette üzlethálózatát, hogy a vásárlók megtapasztalhassák a márka által kínált magas színvonalú kiszolgálást. Jelenleg Budapesten három „klasszikus” Boutique, három Időszakos Mini Boutique, és Győrben egy Mini Boutique várja a minőségi kávék kedvelőit. Ugyanakkor a 24 féle Grand Cru kávékapszula, a magas nyomáson működő kávégépek és a különleges, formatervezett kávés kiegészítők akár online, a Nespresso weboldalán keresztül is beszerezhetőek.

A kerek évforduló megünneplésére a vállalat nagyszabású kampányt hirdetett, melyhez népszerű és ismert Nespresso Club tagok is csatlakoztak.

Az Andrássy úti és az Allee Bevásárlóközpontban található üzletek után a Nespresso idén nyitotta harmadik klasszikus Boutique-ját az Arena Plazaban, majd nem sokkal később Győrben az első vidéki Mini Boutique-ot.

Az elmúlt 10 évben az üzletek száma mellett a kávékínálat is folyamatosan bővült.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek