Hírek
Tipográfia

Berki Krisztián tornász, Kovács Katalin kajakozó, Nagy Tímea párbajtőrvívó és Szécsi Zoltán vízilabdázó büszkén mutatták be a Szentkirályi Tehetségprogram idei fiatal győzteseit, akik azt is elárulták, mire fordítják a karrierjük építéséhez elnyert, fejenként egymillió forintos támogatást.

November 22-től a közönség is bekapcsolódhat a sporttehetségek támogatásába, a szentkiralyitehetségek.hu oldalon leadott szavazatok arányában a Szentkirályi Ásványvíz további egymillió forintot oszt szét a győztesek között.

2016. november 22-én a sportszerető közönség megismerhette a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai együttműködésével elindított Szentkirályi Tehetségprogram 2016 nyerteseit: Gazsó Alida Dórát (16) ifjúsági világbajnok kajakost, Mészáros Krisztofert (15) ifjúsági magyar bajnok, ifjúsági válogatott tornászt, Pusztai Lizát (15) kadett korosztályos világbajnoki bronzérmes vívót, valamint Vadovics Viktort (18) ifjúsági válogatott világbajnok vízilabdázót.

 A fiatal sportolók a Tehetségprogram keretében fejenként egymillió forintos támogatásban részesülnek, amit a fejlődésükhöz szükséges kiadásokra fordíthatnak – legyen az egy költséges sporteszköz, edzőtábor, vagy akár egy verseny nevezési díja. A nyerteseket a Tehetségprogram hét tagú kuratóriuma választotta ki, amelyben négy sportlegenda – Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornász, Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Nagy Tímea, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Szécsi Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó – is helyet kapott.

 A kezdeményezés azonban ezzel nem ért véget! A közönség is bekapcsolódhat a fiatal tehetségek elismerésébe: a www.szentkiralyitehetsegek.hu honlapon november 22. – december 12. között mindenki szavazatával támogathatja a négy kiválasztott sporttehetség egyikét. A Szentkirályi pedig a beérkezett szavazatok arányában további egymillió forintot oszt szét a fiatal tehetségek között.

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek