Hírek
Tipográfia

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás indítása nagyon sok előkészületet igényel. A vállalkozások többsége az első években sok nehézséggel küzd, gyakran tönkremegy annak ellenére, hogy tulajdonosaik rengeteg időt, pénzt és energiát fektetnek az elindításukba.

Egy üzlet beindítása bonyult és kockázatos folyamat, nem elegenedő egy jó ötlet hozzá, szükség van értékesítési tervre, pénzügyi számításokra és stratégiai előrelátásra is, de még így sem biztos a vállalkozás sikere.  
Amennyiben el akarja kerülni ezeket a kezdeti buktatókat és egy kipróbált vállalkozásba szeretne belekezdeni, akkor a franchise jelenti a megoldást. Egy franchise koncepcióhoz való csatlakozással a vállalkozó egy már tesztelt üzleti tudást kap kézhez folyamatos támogatással.

A franchise lényege az, hogy a vállalkozó megőrzi függetlenségét ugyanakor nem marad egyedül az üzletmenetben, a felmerülő problémák kezelésében. Már nem alkalmazottként dolgozik, hanem végre saját főnöke lehet, mégis sokkal kisebb a kockázat, biztosabb az üzlet, hiszen egy kipróbált, máshol már bizonyított, jól működő recept alapján vezeti egységét. A franchise vállalkozásban amellett, hogy kész üzleti tervet kap, bevezett márkanév és kidolgozott arculat is segíti mukáját.

Napjainkban Magyarországon is számos sikeres franchise hálózat működik, akik az elmúlt évtizedekben tökéletesítették koncepciójukat, igazolták létjogosultságukat. Ezek közül a franchise rendszerek közül többel is találkozhatunk a február elsején megrendezésre kerülő franchise kiállításon, ahol azok a hálózatok mutatkoznak be, akik partnereket keresnek új egységek üzemeltetéséhez hazánkban.

A Fornetti, a Duna House, a Borháló vagy az Otthon Centrum mellett fiatal, de már bizonyított rendszerek is kiállítanak a franchise börzén. Aki biztos vállalkozásba kíván vágni az új esztendőben, a kiállításon könnyen talál magának megfelelő koncepciót.

Regisztráció, további információ: http://www.franchise.hu/borze

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek