Személyi hír
Tipográfia

Az újjáalakult Pápai Hús élére a hazai húsiparban elismert Kovács Lászlót nevezték ki.

Hosszú távú fejlesztési programot jelentett be a Pápai Hús új befektetője, és megnevezte a vállalat új menedzsmentjének tagjait a Pápai Hús üzemében tartott mai sajtótájékoztatón. A nagy múltú vállalat irányítását és növekedési pályára állítását ügyvezető igazgatóként a hazai húsiparban elismert Kovács László irányítja decembertől.

Frank Liu portre0

Frank Liu, a hongkongi bejegyzésű Famous Yield Enterprises társtulajdonosa egyúttal több milliárd forint értékű friss tőke érkezését is bejelentette, amellyel a Pápai Hús hatékony működését kívánja elérni.

Kovács László kiemelte, hogy a Pápai Hús megerősítését célzó munka sikerének kulcsa a vállalat hazai piaci pozícióinak stabilizálása és a márka külföldi piacokra történő bevezetése.
Az igazgató hozzátette azt is, hogy a jelenlegi növekedési pálya, jövőre további 60-70 fő foglalkoztatását teszi lehetővé. Azonban a hosszú távú célok eléréséhez rövidtávon is látható fejlesztésekre van szükség.

 

Kovacs Laszlo portre

A vállalat a jövő évre a jelenlegi duplájával, közel 16,5 milliárd forintos árbevétellel számol, amelynek negyede a külföldi exportmegrendelések teljesítéséből származik majd. A termékértékesítés növekedésével összhangban a jelenlegi 680 fős dolgozói létszám már akár jövőre 750-re emelkedhet.

„Elkötelezettek vagyunk a Pápai Hús mellett, amely véleményem szerint igazi sikertörténetté válhat. Hosszú távú terveink vannak a vállalattal, és nem csak magyarországi, de az exportpiacokkal is komolyan tervezünk a Pápai Hús jövője kapcsán” – hangsúlyozta Frank Liu.

Kovács László hangsúlyozta, hogy Kína, a távol-keleti régió és az Egyesült Államok nagy potenciált jelentenek termékeik számára. „Öt éven belül a Pápai Hús jól ismert márka lehet ezekben a térségekben, ehhez megvan a kiváló magyar húsalapanyag és az elkötelezett és képzett munkaerő, amely ezekből kiváló minőségű terméket készít.”

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek