Személyi hír
Tipográfia

A Henkel a mai napon bejelentette, hogy Kasper Rorsted, a Henkel igazgatóságának elnöke (CEO) úgy döntött, nem újítja meg a 2017-ig szóló szerződését, és saját kérésére távozik a vállalattól 2016. április 30-án.

Rorsted 11 évig volt a Henkel igazgatóságának tagja, ebből 8 évig az igazgatóság elnökeként (CEO) dolgozott. 2016. május elsejei hatállyal Hans Van Bylent nevezik ki utódjául. Bylen karrierje a Henkelnél 1984-ben kezdődött, és 2005 óta tagja az igazgatóságnak a Beauty Care üzletág vezetőjeként. A tavaszi kinevezése lehetővé teszi, hogy irányítsa a Henkel 2016 év végén megjelenő új stratégiájának kialakítását, és a stratégia sikeres kivitelezését.

 „Hans Van Bylen igazgatóság elnöki (CEO) pozícióra történő kinevezésével – ahogy az gyakorlat a Henkelnél – idejekorán gondoskodtunk megfelelő utódról az igazgatóság elnöki (CEO) pozícióra. Hans Van Bylen kiváló választás, hiszen évtizedes, nemzetközi vezetői tapasztalata van a márkák és piacok menedzselésében, illetve a Henkel igazgatóságának tagjaként is. Az irányító testületek és a munkatársak nevében minden jót és sok sikert kívánok neki új feladataihoz" – mondta Dr. Simone Bagel-Trah, a felügyelőbizottság és a részvényesi tanács elnöke.

Hans Van Bylen utódlásáról a Beauty Care üzletág ügyvezető alelnöki pozíciójában a későbbiekben rendelkezik a vállalat.

„Megtiszteltetés számomra a kinevezés által kifejezett bizalom. Tettre készen várom, hogy kollégáimmal az igazgatóságban, és kiváló nemzetközi csapatunkkal közösen alakíthassuk a Henkel jövőjét. Márkáink és technológiánk erősek, innovációink előremutatóak, vezető pozíciókat töltünk be számos piacon és kategóriában szerte a világon. Ez az alapja annak, hogy együtt sikeresen vezessük a Henkelt a jövőbe” – mondta Hans Van Bylen.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek