Személyi hír
Tipográfia

2014. július 1-től Mayer Gábor vette át a Mondelez Hungária Kft. irányítását. Az új vezető a Mondelez Hungária kereskedelmi igazgatói pozícióját megtartva látja el az ügyvezetői feladatokat is.

Július 1-től új vezető irányítja Magyarország piacvezető csokoládé, keksz és cukorka forgalmazóját, a Mondelez Hungáriát. Mayer Gábor a cég kereskedelmi igazgatói pozícióját megtartva látja el az ügyvezetői feladatokat is. A hazai vállalatot 2012 ősze óta vezető Iryna Shandarivska a Mondelēz International európai központjában kapott megbízást, a keksz üzletág marketing igazgatójaként folytatja karrierjét.

Mayer Gábor (47) két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az FMCG szektorban. 1993 és 2006 között az Unilever Magyarországnál végig kereskedelmi területen dolgozott, különböző beosztásokban. Pályafutását a jégkrém üzletág kereskedelmi igazgatójaként fejezte be e vállalatnál. 2006 és 2008 között a Danone tulajdonában lévő Győri Keksz kereskedelmi igazgatói tisztségét töltötte be. Tulajdonosváltás után, 2008-tól szintén kereskedelmi igazgatóként dolgozott a Kraft Foods Hungáriánál, mely az anyacég 2012 októberi kettéválásával a Mondelez Hungária nevet vette fel.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek