Személyi hír
Tipográfia

2013. áprilistól a POS Services kereskedelmi igazgatói pozícióját Szépvölgyi Zsolt tölti be. Az új igazgató felelősségi köre kiterjed a POS Services mindhárom divíziójának – Instore, Indoor és Ambient – kereskedelmi tevékenységének irányítására, valamint a cég innovációs és üzletfejlesztési projektjeinek vezetésére is.

Szépvölgyi Zsolt több mint 10 éves marketing vezetői és 10 éves kommunikációs ügynökségi tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott a magyarországi Procter&Gamble, Sara Lee és Heineken cégeknél. Nevéhez fűződik többek között a Heineken sör magyarországi bevezetése. A BBDO reklámügynökség vezetőségi tagjaként az ügyfélkapcsolat építésében és kommunikációs stratégiai tanácsadásban is jelentős tapasztalatokat szerzett.

„Zsolt csatlakozása a POS Services-hez tovább erősíti azt a törekvésünket, hogy ügyfeleink részére integrált célcsoport-elérési szolgáltatásokat nyújthassunk a stratégiai tervezéstől a megvalósításig és utóelemzésig.” – mondta Radó Tibor, a POS Services ügyvezetője.

A POS Services Magyarország teljes körű point of sale és ambient media megoldásokat nyújt ügyfelei számára. Anyavállalata kizárólagos partnere Európa húsz legnagyobb kiskereskedelmi láncának, köztük az Aholdnak, a Carrefournak, a Makrónak és a Tescónak is. A hazai cég kiskereskedelmi egységekben, oktatási intézményekben, fitness termekben, strandokon, plázákban és közterületi helyszíneken kínál reklámfelületeket és egyedi hirdetési megoldásokat.

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek