Üzletlánc
Tipográfia

Ismét három állatvédelemmel foglalkozó szervezet versenyezhet a várhatóan közel 7 millió forintos nyereményért a „Tesco az állatokért” elnevezésű pályázaton.

A második alkalommal meghirdetett pályázat nyerteseit ezúttal is szakmai zsűri választotta ki, a nyeremény elosztásában azonban a nagyközönség dönt. A döntős szervezetek, a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon, a Bottyán Equus és a Siófoki Állatvédő Alapítvány, január 2 és március 31 között várják a szavazatokat a Tesco Magyarország hivatalos Facebook oldalán, valamint a vállalat honlapján.

Tavaly októberben második alkalommal hirdette meg az áruházlánc a „Tesco az állatokért” elnevezésű pályázatát, az állatvédelemmel foglalkozó közhasznú, nonprofit szervezetek számára. A pályázat célja a felelős állattartással kapcsolatos ismeretek elterjesztése és tudatosítása a társadalomban. A szervezetek november 10-ig nyújthatták be terveiket, melyeket szakmai zsűri bírált el. A beérkező pályázatok közül a szakértő bírálók az alapján választották ki a legjobb hármat annak alapján, hogy mennyire reális a program megvalósíthatósága és fenntarthatósága, mekkora a program által megszólított célcsoport, milyen kommunikációs csatornákon keresztül szólítják meg őket, illetve, hogy ez mennyire újszerű és innovatív módja az üzenet közvetítésének.

Az elnyerhető pályázati összeg várhatóan közel 7 millió forint lesz. A Tesco és az akcióban résztvevő beszállító partnerek minden, január 2 és március 31 között, megvásárolt állateledel és kisállat kiegészítő termék árából 1 forintot ajánlanak fel a pályázatban nyertes szervezetek és programok támogatására. Emellett az áruházlánc a promóció ideje alatt minden eladott Tesco saját márkás állateledel árából 2 forintot adományoz az állatvédő alapítványoknak.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek