Üzletlánc
Tipográfia

Közel 2100 féle iskolakezdéshez kapcsolódó termékkel, köztük több mint 90 féle iskolatáskával készül az Auchan a szeptemberi iskolakezdésre.

A vásárlók jellemzően már augusztus első hetében megkezdik a szükséges felszerelések beszerzését, a választást idén is tanító nénik segítik valamennyi áruházban. A polcokon az in extenso iskolakezdéshez kötődő elengedhetetlen ruhadarabjai is megtalálhatóak, úgy, mint a kötelező torna felszerelés és az alkalmi ruhák vagy cipők. Az áruházlánc folyamatos akciókkal készül már júliustól kezdve, melyekről a vásárlók az aktuális Vissza az iskolába! katalógusokból tájékozódhatnak.

 A szeptemberi tanévkezdés közeledtével egyre több szülő keresi már most a tanulás nélkülözhetetlen kellékeit, hogy mindent időben beszerezhessen gyermeke számára. Az Auchan áruházlánc idén is széles választékkal készül az iskolakezdők számára, így minden gyermek megtalálhatja az ízlésének és egyéniségének megfelelő írószereket, füzeteket és iskolatáskákat. Az áruházak kínálatában közel 2100 féle tanuláshoz kapcsolódó termék található meg, köztük több mint 90 féle iskolatáska, mely korosztályonként többféle modellel és színvariációval kínálja a választás lehetőségét. Az iskolakezdést megelőző papír-írószer és táska forgalmában idén az Auchan 5-10 százalékos forgalomnövekedésre számít széles választékának és folyamatos akcióinak köszönhetően.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek