Üzletlánc
Tipográfia

A SPAR Magyarország Kft., minőségi üzletfilozófiáját követve, 2013. december 12-én City SPAR üzletet nyit Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az új áruház megnyitásával 21 új munkahely létesül.

A SPAR Magyarország Kft. 2006 végén új üzlettípusként hozta létre a City SPAR szupermarketet, s a most megnyíló egységgel együtt már tizenkét ilyen üzlet működik Budapesten és egy Szegeden. A vállalat ezúttal egy különleges helyszínen, a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér 2B terminálján nyitja meg legújabb City SPAR egységét.

A City SPAR szupermarket a SPAR-csoport korszerű, a kényelmi szempontokat szem előtt tartó és gyors bevásárlást biztosító üzlettípusa. Mindezeken túl ennél az egységnél figyelembe vette a cég a repülőtér hazai és soknemzetiségű utazóközönsége igényeit is. Így az üzlet kínálatában nagy hangsúlyt kaptak a prémium kategóriába tartozó termékek, az azonnal fogyasztható élelmiszerek, a friss helyben sütött pékáruk, és különösen gazdag a sajtválaszték. A légikikötőben megforduló utasok megtalálják a külföldiek által leginkább keresett, Magyarországra jellemző élelmiszerféleségeket, valamint egyfajta „nemzetek konyhája” típusú választékot is kínál a bolt (pl. az ázsiai, vagy az olasz konyha ízei).

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek