Üzletlánc
Tipográfia

Az Univer Coop Zrt. megnyitotta több mint 100 millió forintos beruházással, két kereskedelmi egységének egybenyitásával és teljes körű felújításával megvalósult üzletét. A társaság új, eddigi legnagyobb alapterületű COOP szuper kategóriájú egysége színvonalában bármely hazánkban található szupermarkettel méltán versenyre kelhet.

Az idén, fennállásának 65. évfordulóját ünneplő, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer cégcsoporthoz tartozó Univer Coop Zrt. mindig is nagy hangsúlyt fektetett kereskedelmi egységeinek folyamatos modernizációjára. Ennek keretében jelentős beruházásokkal, a XXI. század vásárlói elvárásainak megfelelő üzleteket alakítanak ki. A társaság tavaly közel 10 milliárdos nettó árbevétele mellett több mint 215 millió Ft-ot fordított fejlesztésekre. Idén több mint 100 millió forintos beruházással Kecskemét Széchenyiváros lakóövezetében található üzletét újította fel teljes körűen.

„A külsőségek mellett természetesen elsődleges, hogy vevőink számára igazi vásárlási élményt nyújtsunk. Ehhez mindenképpen szükség van arra a magas szintű, barátságos, segítőkész kiszolgálásra, melyet dolgozóinktól elvárunk. Igyekeztünk a bolt kínálatát is bővíteni, többek között olyan termékkörökkel, melyek speciális vásárlói igényeket elégítenek ki. Regionális beszállítónk az Alföld Pro-COOP Zrt., de mindig is igyekeztünk tudatosan támogatni azokat a helyi és környékbeli vállalkozókat, akik saját erőből állítanak elő magyar termékeket. A hazai termelők portékái még inkább előtérbe kerültek azáltal, hogy egy külön kínáló szigeten kaptak helyet”- mondta el Tóth Géza, az Univer Coop Zrt. vezérigazgatója az ünnepélyes sajtónyilvános megnyitón.

A cél tehát megfelelni a folyamatosan változó vásárlói elvárásoknak, hiszen ez az egyetlen módja a vevők megtartásának. A társaság az idei évben egy Európai Unió által finanszírozott pályázatnak köszönhetően átfogó dolgozói továbbképzéseket is tart, melyek remélhetőleg még inkább hozzájárulnak majd a magas szintű kiszolgálási színvonal megtartásához

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek