Üzletlánc
Tipográfia

A dm február 1-én indította útjára dolgozói körében az Egy nap másokért elnevezésű programot. A megmozdulás célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét az önkéntes munka jelentőségére. A program indulása óta több mint 100 lehetőséget kínált a vállalat a dolgozóinak országszerte önkéntes munka végzésére. Ez idáig több mint 30 munkatárs vett részt a programban, és a jelentkezők száma napról napra nő.

A drogéria az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és szociálisan hátrányos helyzetben élő családok, gyermekek támogatása mellett. Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói, a munkaidejükből 1 napot arra fordítsanak, hogy országszerte, önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek. Ezzel felhívva az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, s így biztosítva lehetőséget a személyes fejlődésre.

 „A dolgozók körében nagyon pozitív fogadtatása volt a kezdeményezésnek. Fontosnak tarjuk, hogy a munkavállalók azonosulni tudjanak a vállalat törekvéseivel”- mondta el a programról Kanyó Roland PR menedzser- „Örömmel látjuk, hogy napról napra nő a résztvevők száma, és egyre többen ajánlanak a figyelmünkbe szervezeteket. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a beteg gyermekekkel foglalkozó civil szervezeteket és az állatmenhelyeket részesítik előnyben a munkatársak, de szívesen látogatják a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok támogatására létrehozott alapítványokat is”

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek