Üzletlánc
Tipográfia

Érdre költözött a dm Kft. központi irodáinak egy része április közepén. Az új, 2000 négyzetméteres épület másfél milliárdos beruházással valósult meg, az iroda a legmodernebb műszaki megoldásokkal épült, a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve. 

A dm Kft. 1993 óta van jelen a magyar drogériapiacon, 1997-ben költözött irodája a törökbálinti Depo Logisztikai Központba. A vállalat folyamatosan fejlődött, mára 256 üzlettel rendelkező drogériahálózattá vált, a cég sikeres működését munkavállalói létszámának folyamatos növekedése is mutatja. A törökbálinti iroda így egyre szűkösebbé vált, 2013-ban a lehetőségek mérlegelésével felügyelőbizottsági döntés született: a két helyszínen kapnak helyet a dm központi irodái: Törökbálinton és Érden.

A mintegy másfél milliárdos beruházás munkálatai 2015 márciusában kezdődtek el, a 2000 négyzetméteres, kétszintes iroda egy 74 ezer négyzetméteres telken található, a dm érdi raktárának közvetlen szomszédságában.
Az iroda kialakításánál fontos szempont volt, hogy az épület is közvetítse a dm filozófiáját, képviselje a dm értékeit. Az irodáról elmondható, hogy a legmodernebb műszaki megoldásokkal rendelkezik.

„Az épület kialakításánál fontos szempont volt, hogy olyan ideális munkakörnyezetet alakítson ki a cég, amely támogatja a munkafolyamatokat, miközben a munkatársak jól érzik magukat irodájukban. Az épületben tágas irodákban dolgoznak együtt a kollégák, hogy így segítsük az együttműködést. Úgy érezzük, hogy a belső terek kialakításával sikerült megtalálni az egyensúlyt a személyes és a közös munkavégzés között”- mondta el Görgey András expanziós cégvezető. 

A dm osztályai közül Érdre költözött a logisztika, a biztonsági osztály, a rendszergazda és központi rendszerek csoport néhány kollégája, az ügyfélszolgálat valamint a teljes marketing és beszerzés osztály.
A dm Kft székhelye Törökbálinton marad, az ottani irodaépület felújítási munkálatai is hamarosan elkezdődnek, hogy az ott dolgozó munkatársaknak az érdi irodáéhoz hasonló munkakörülményeket biztosítsanak.

hírlevél feliratkozás

newsletter

BrandFestival

brand

trendfm

Hipermarketek

diszkontok