Üzletlánc
Tipográfia

A Hajdú-Bihar megyében található 9 Rossmann drogéria közül kettő új helyen, nagyobb eladótérrel várja újra vásárlóit. A nyitás alkalmából 10%-os kedvezménnyel és gyermekprogramokkal kedveskedik a drogéria.

Mindkét Rossmann drogéria minőségi expanzión ment keresztül, így az üzletek átköltözéséből eredően az alapterületük kibővítésesének köszönhetően a boltok tágasabbak, átláthatóbakká váltak. A hajdúböszörményi üzlet területe 259 négyzetméterre, míg a hajdúnánási 298 négyzetméterre fejlődött. A nyitást követő pár napban különböző, speciális akciókkal lepik meg a vásárlókat, mint például egyedi Rossmann textiltáska, azonnali fotókidolgozás, vagy a kisgyermekek számára lufi hajtogatás.

A Rossmann az idei évben is a minőségi expanziót tűzte ki célul, így 2014-ben is több üzlet frekventáltabb helyre költözik, illetve a jó adottságokkal rendelkező boltok területének növelése várható.

Az elmúlt évben a vállalat több mint 0,5 milliárd forintot invesztált a boltok felújításába, 180 bolttal rendelkezik és 1148 embert foglalkoztat Magyarországon.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek