Üzletlánc
Tipográfia
A Tesco idén két innovációval is támogatja a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség elnevezésű kampányát. Az áruházlánc egy videó megosztó kampánnyal népszerűsíti a nagyszabású adventi adománygyűjtő akciót.
 
A Rákóczi Ferenccel forgatott kisfilm december 2-től érhető el a Tesco Facebook oldalán, s minden december 15-ig történő megosztás plusz adományt jelent a nélkülöző családoknak. Emellett a szeretet.éhség kuponok akár otthonról is adományozhatók, hiszen a Tesco Online Bevásárlás oldalon keresztül is megvásárolhatók.
 
A Tesco immár negyedik alkalommal vesz részt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség elnevezésű kampányában. A nagyszabású adománygyűjtő akció november 19-től december 31-ig tart a Tesco összes magyarországi üzletében, s a pénztáraknál kihelyezett 250 forintos kuponok megvásárlásával bárki támogathatja a nélkülöző családokat segítő egész éves munkát.
 
Az áruházlánc, az adománygyűjtő akció népszerűsítésére idén a korábbinál aktívabban használja a közösségi média lehetőségeit, s egy videó megosztó kampánnyal is támogatja azt. A Rákóczi Ferenccel forgatott kisfilm december 2-től érhető el a Tesco Facebook oldalán. Az elkövetkező két hétben minél többen megosztják a videót, annál nagyobb a segítség: a Tesco minden 500 megosztás után 500 ezer, de maximum 2 millió forinttal támogatja a szeretet.éhség adománygyűjtést.
 
„Hiszünk benne, hogy a legkisebb dolgok teszik szebbé a karácsonyt. Most pedig egy kattintással bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy a nélkülöző, nehéz körülmények között élő családoknak is nyugodtabban és boldogabban teljen az ünnep. Nekünk egy kattintás, nekik viszont óriási segítség” – mondta Iglódi-Csató Judit, a Tesco vállalati kapcsolatok és marketing igazgatója.
 
Ráadásul idén a szeretet.éhség kuponok akár otthonról is adományozhatók, hiszen az idén tavasszal elindított Tesco Online Bevásárlás oldalon keresztül is megvásárolhatók.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek