Üzletlánc
Tipográfia

Az ország minden Auchan áruházában véradással, értékes nyereményjátékokkal, akciókkal, tortázással, gyermekprogramokkal és számos meglepetéssel készülnek az áruházlánc 15. születésnapjára. Többek között 15+1 személygépkocsit, 150 két fős wellness hétvégét, 150 db 15 ezer Ft értékű Auchan ajándékkártyát nyerhetnek a szerencsés vásárlók.

Az áruházakban, a weboldalon és a közösségi médiában, valamint az üzletsorokon is meglepetések fogadják a vásárlókat május 3-tól 30-ig, a részletekkel az Auchan Magyarország Kft. honlapján és Facebook oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Idén 15 éves az Auchan Magyarország, amelyet az áruházlánc május hónapban ünnepel 19 helyszínen, hazánk összes Auchan áruházában. Május első hétvégéjén, május 3-án és 4-én véradást szerveznek az Országos Vérellátó Szolgálattal (OVSZ) közösen, amelyre mintegy 1000 főt várnak. Braun Helga, az OVSZ kommunikációs vezetője elmondta: „Nagyon örülünk az Auchan kínálta lehetőségnek, ugyanis az ilyen, ritkán előforduló akciókkal rengeteg embert tudunk megmozgatni. A nyár passzív időszaknak számít ezen a téren, ezért fontos, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a véradás jelentőségére még a nyári szabadságolások előtt. A véradásokra 19 helyszínen körülbelül 1000 főt várunk, akik segítségével akár 3000 életet is meg tudunk menteni.” Az Auchan a kétnapos, intenzív rendezvénysorozat mellett egész hónapban gyűjt a 2007 óta támogatott SOS Gyermekfalu számára, amelynek 2012 decembere óta platina fokozatú támogatója: minden, az áruházlánc akciós újságjaiban május 3-30-ig szereplő, eladott termék után a vásárlók egy forinttal támogatják az alapítványt, a hónap során összegyűlt összeget az Auchan Magyarország Kft. megduplázza.

A vállalat természetesen vásárlóira is gondolt, akik számára a születésnapi akciós termékek mellett nyereményjátékokat és gyermekprogramokat szervez áruházaiban. A május 3. és 17. között tartó időszakban minden vásárló kuponfüzetet kap, az 5000 Ft értékű vásárlások felett pedig egy sorsoláson is részt vehet, melynek keretében 15 db Suzuki Alto személygépkocsi, 150 db 2 fős wellness hétvége, 150 db 15 ezer Ft értékű Auchan ajándékkártya, és 150 db LEGO talál gazdára, a fődíj pedig egy Suzuki Grand Vitara személygépkocsi lesz. A nyeremények két alkalommal, május 21-én (a május 3-16. között bedobott szelvények közül), és június 3-án (a május 17-30. között bedobott szelvények közül) kerülnek kisorsolásra. Az áruházlánc május 9-én Vásárlók Napját is tart, amelynek keretében minden Auchan-kártyás fizetés esetén az áruház 15%-ot visszaad a vásárlás teljes összegéből. Az akciós vásárlások és nyereményjátékok mellett a gyerekek számára a Vagabanda vándorcirkusza lép fel, és játszóház is lesz az áruházakban. Arról, hogy áruházanként mikor, milyen programok várhatóak, az érdeklődők az Auchan Magyarország Facebook oldalán találnak további információt.

A szülinapi tortázásból sem hagyja ki az Auchan a vásárlókat, ráadásul ők dönthetik el, hogy milyen ízesítésű tortákkal ünnepelje meg egy-egy áruház az évfordulót. Az Auchan Magyarország Facebook oldalán található „Születésnapi tortázás” nevű alkalmazás segítségével minden vásárló szavazhat a kedvenc ízesítésű tortájára, a három legnépszerűbb változatot pedig az áruházak cukrászai el is készítik. A születésnapi rendezvény napján az aznapi vásárlás blokkja alapján minden, 3000 Ft fölötti összeg esetén a vásárló az áruház vendége egy szeletre. A rendezvények pontos dátumait az alkalmazásban található térkép segítségével követhetik nyomon a vásárlók, ezen a linken: https://www.facebook.com/AuchanMagyarorszag/app_141293779386804. Ugyancsak az Auchan Facebook oldalán kerül sor május hónapban a „Villámvásár” nevű játékra, amelynek keretében az aktuális akciós újság termékeinek árát lehet majd megtippelni egy képzeletbeli vásárlás alkalmával értékes nyereményekért, a játék végén pedig egy fődíjért versengve.

Az áruházak üzletsorai és a kereskedelmi parkjaink szakáruházai sem maradnak ki a születésnapi programokból. Többek között divatbemutató, óriás puzzle, origami foglalkozások, sportprogramok, és környezettudatos minigolf vár kicsiket és nagyokat országszerte az Auchan áruházak üzletsorain és a parkolókban. Részletes információk az akciós újságokban.

„A 15. születésnap mérföldkő vállalatunk életében, az idei születésnapunkat ráadásul már 19 áruházban ünnepelhetjük, így még több vásárlónkkal oszthatjuk meg örömünket. A változatos programokkal, rendezvényekkel szeretnénk megköszönni vásárlóinknak, hogy már másfél évtizede bizalmat szavaznak nekünk, mindent megteszünk azért, hogy a jövőben is megháláljuk hűségüket” – mondta el Gál Judit, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs menedzsere.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek