Üzletlánc
Tipográfia

A Magyar Paralimpiai Bizottság által tavaly meghirdetett fotópályázat legjobb képei július 10-én, szerdán visszaérkeztek országos körútjukról Budapestre. A fotók először február 13-án a Váci úti Tesco Extra áruházban voltak láthatók, s egy héttel később innen indultak országjáró körútjukra.

Öt hónap alatt körbeutazták az országot, többszázezer Tesco vásárlóhoz juttatva el az integráció és a paralimpia üzenetét. A képek az áruházak között összesen 9026 km km-t tettek meg, és 147 nap elteltével érték el a végállomást, s érkeztek vissza a Tesco budaörsi központjába. Mindenhol nagy szeretettel fogadták a képeket, több városban – Budapest, Dunaújváros, Nyíregyháza, Szolnok – a helyi önkormányzat sportági bemutatókkal, sajtótájékoztatóval kísért ünnepélyes megnyitóval állt a vándorkiállítás mellé.

Nigel Jones, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A Tesco és a Magyar Paralimpiai Bizottság együttműködése alig egyéves múltra tekint vissza, mégis kiemelten sikeres. Vásárlóink segítségével 35 millió forintot gyűjtöttünk a csapat tavalyi, londoni szereplésére, majd decemberben elindítottuk a Tesco Paralimpiai ösztöndíjat, mely a riói felkészülésben segíti a sportolókat. Idén augusztusban pedig újabb együttműködésre készülünk. Ez a kiállítás arra volt hivatott, hogy bemutassa mindazt az erőfeszítést, amelyet ezek a sportolók tesznek nap mint nap, és példát mutatnak mindnyájunknak.”

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek