Üzletlánc
Tipográfia

A sikeres bevezetés és a rekord számú rendeléssel lebonyolított karácsonyi időszak után januárban 10 újabb településsel bővítette budapesti szolgáltatási területét a Tesco Online Bevásárlás.

Ráadásul mostantól már Szegeden és vonzáskörzetében is, a kiszállítás időpontjának függvényében, változó díjakkal vehető igénybe a szolgáltatás. A jelenleg 61 autóval és több mint 300 munkatárssal működő Tesco Online Bevásárlás szolgáltatást immáron közel 2,7 millió vásárló veheti igénybe.

2013 márciusában indult útjára a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása. Az első év sikereinek köszönhetően január 15-től Budapest környékén 10 újabb településen érhető el a szolgáltatás. Mostantól Albertirsa, Dabas, Göd, Gödöllő, Leányfalu, Martonvásár, Pilis, Ráckeresztúr, Százhalombatta és Tököl lakói is élvezhetik a kényelmes otthoni bevásárlás előnyeit.

 Az indulás óta eltelt közel egy évben 20-ról 61 emelkedett a megrendeléseket kiszolgáló autók száma, s jelenleg több mint 300 munkatárs dolgozik azon, hogy a vásárlói igényeket a lehető legmagasabb minőségben kiszolgálja. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az online bevásárlás egyre népszerűbb Magyarországon. A Tesco csapat hetente több ezer megrendelést teljesít, s az indulás óta több mint 60 000 vásárló regisztrált a http://bevasarlas.tesco.hu/ oldalon.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek