Üzletlánc
Tipográfia

A Lidl Magyarország december 12-én nyitja meg legújabb áruházát Budapesten. A Lidl 159. magyarországi áruháza közel 800 négyzetméteres eladótéren, 33 új munkatárssal és a már megszokott kiváló minőségű termékekkel várja vásárlóit.

Budapest VIII. kerületében, a Leonardo da Vinci utca 23. szám alatt nyitja meg a Lidl legújabb üzletét, ami a dinamikusan fejlődő diszkont élelmiszerkereskedelmi áruházlánc 159. áruháza Magyarországon. Az Corvin sétányról nyíló új áruház 1300 négyzetmétert meghaladó alapterületen, közel 800 négyzetméteres eladótérrel, több mint 1400 különböző termékkel várja vásárlóit, melyek nagy részét az igen népszerű saját márkás termékek képezik. A Lidl folyamatosan ellenőrzött, magas minőségű kínálatának több mint felét neves magyar gyártók termékei alkotják, melyek egy részét kizárólag a Lidl számára fejlesztették ki, és amelyek jelentős része külföldi Lidl áruházak polcain is megtalálható.

„A legújabb budapesti áruházunkban is széles termékkínálattal, helyben sütött pékáruval, friss zöldség-és gyümölcskínálattal várjuk vásárlóinkat. A frekventált helyen lévő, jól megközelíthető új üzletben is az a célunk, hogy minél magasabb szinten elégítsük ki a vásárlóink igényeit”- mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország pr vezetője.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek