Üzletlánc
Tipográfia

A Lidl Magyarország a társadalmi felelősségvállalás jegyében mintegy 5 millió forint értékű adománycsomaggal támogatja a rászorulókat a Gyermekétkeztetési Alapítványon keresztül. A többnyire tisztító- és tisztálkodó szerekből álló adományt a Lidl kamionja szállította az Alapítványnak.

A Lidl Magyarország életében kiemelt szerepet képvisel a társadalmi felelősségvállalás, elkötelezett a hátrányos helyzetűek támogatása mellett. A pénzadományok mellett rendszeresen juttat el használati cikkeket is azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá. Most tisztítószerekkel, tisztálkodási szerekkel, pelenkával és egyéb kozmetikumokkal támogatja a Gyermekétkeztetési Alapítványt, összesen 5 millió forint értékben.

„Mi a Lidl-ben fontosnak érezzük azt, hogy rendszeres támaszt nyújtsunk azoknak, akik erre rászorulnak. Reméljük, hogy a most eljuttatott szállítmányunkkal is hozzájárulunk ahhoz, hogy ezeknek a családoknak a megélhetése könnyebb legyen” – mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

A Lidl Magyarország kapcsolatának kezdete a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal 2011-re nyúlik vissza, azóta több ízben és több formában juttattak már adományt az Alapítványon keresztül azoknak, akiknek erre a leginkább szükségük van.

Király Gábor, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke elmondta, hogy minden adománynak nagy hasznát veszik, legyen az pénz, élelmiszer vagy tisztító-, tisztálkodási szer – mint a mostani Lidl szállítmány. A téli időszakban megemelkedett kiadások idején még inkább szükségük van a segítségre a rászorulóknak.

Az áruházlánc jelenleg is kampányt folytat az éhező gyermekek támogatására, a Lidl és a GYEA közös emblémájával ellátott Pilos márkájú termékek minden darabjának értékesítése után 3 forintot juttat el az Alapítványnak.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek