Üzletlánc
Tipográfia

Ismét meghirdeti „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázati programját a Tesco. A környezetszépítő, közösségépítő és képességfejlesztő kezdeményezések megvalósulását támogató programot immár negyedik alkalommal indítja el az áruházlánc.

A Tesco 2016-ban indította el az „Ön választ, mi segítünk” programot azzal a céllal, hogy olyan közösségi kezdeményezéseket támogasson, amelyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol az áruházlánc vásárlói és munkatársai élnek. 2017 őszén az áruházlánc a közösségi, baráti társaságok számára is megnyitotta a jelentkezést, majd a most induló, negyedik fordulóban mindegyik szavazási szakaszba jutott ötlet megvalósítását támogatni kívánja. Körzetenként a legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400 000 forintot kap projektjének megvalósításához, míg a második helyezettek 200 000, a harmadikak pedig 100 000 forint támogatásban részesülnek.

Az „Ön választ, mi segítünk” programban a Tesco vásárlói választják ki, mely projektek érdemlik meg az első, a második és a harmadik helyezettnek járó támogatást. A magyar vásárlók az eddigi 3 fordulóban összesen több mint 8 millió szavazattal bizonyították, hogy fontos számukra a helyi ügyek támogatása.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek