Üzletlánc
Tipográfia

Változatos színvilággal, elegáns ragyogással, szőrmével bevont díszekkel, valamint fából és fémből készült dekorációs kellékek széles választékával várja a vásárlókat az Auchan karácsony előtt. Az ünnepi kínálatot a legújabb trendek és a magyar dekorációs szokások alapján állítja össze minden évben az áruházlánc.

Az Auchan idén novemberben is megugró keresletre számít a kültéri világító dekorációk és lakberendezési kiegészítők terén, amelyet decemberben a karácsonyfák és a rájuk kerülő díszek növekvő forgalma követ. Az áruházlánc többéves tapasztalata szerint igen népszerűek az egymással jól kombinálható, sajátmárkás díszítő kellékek, amelyekből évről évre növekvő szín- és formaválasztékkal készül az Auchan, ezúttal a lakberendezési osztályokon is. A kész adventi koszorúk, ajtódíszek és komplett karácsonyfadísz szettek mellett a vásárlók számos hozzávaló, például többféle koszorú, gyertya, szalag, gömb és számtalan díszítő elem között válogathatnak, ha maguk készítenék el az ünnepi dekorációt.

A klasszikus zöld-piros-fehér dekoráció mellett a természetes formák és színek hívei idén például nyers fából készült, farmerkék és világoszöld kiegészítőkkel díszíthetik fel otthonukat. Az ünnepi csillogásra vágyók metálarany és metálezüst kombinációkkal, a romantika kedvelői pedig igazán látványos, a halvány- és sötétrózsaszínt bronzzal, illetve a pezsgő sötétebb árnyalataival kiegészítő színvilággal tehetik meghittebbé az ünnepet. Idén divatosak a norvégmintás és állatfigurákkal díszített díszek is, amelyekhez azonos motívumvilágú textíliákat választhatnak a skandináv stílus kedvelői. A téli hangulatot hóval fedett kiegészítők, kerámia-, plüss- és szőrmefigurák teszik teljessé.

Az idei év meghatározó trendje, hogy a fára kerülő díszeket puha, műszőrmével borítják be, emellett az elegáns, csillogó flitterekkel díszített gömbök, textíliák és díszpárnák határozzák majd meg a karácsonyt. Az ünnepi karácsonyi asztalra arany és ezüst mintázatú étkészletek és evőeszközök kerülnek, hozzájuk illő poharakkal, tányéralátétekkel és színes dísztálcákkal. A nagy családi és baráti összejövetelekhez igényes egyszerhasználatos ünnepi terítéket ugyancsak kínálnak az áruházak.

Az Auchan kül- és beltéri, többségében energiatakarékos LED-del működő égősorok széles választékával várja a vásárlókat. A hagyományos hideg és meleg fehér, illetve színes világítás mellett fenyőfa-, angyal- és csillagformájú égők is kaphatók.

A korábbi évekhez hasonlóan, fenyőfából számos minőségi vágott és élőfenyő fajtát vásárolhatunk majd, javarészt magyar termelőktől. Műfenyőből pedig most még több színt és variációt kínál az Auchan.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek