Általános
Tipográfia

Hagyományteremtő céllal indította útjára a Hegyvidék Bevásárlóközpont „Sokszínű Európa” elnevezésű rendezvénysorozatát, amelynek első vendége Csehország.

A Központ így kívánta megünnepelni, hogy Magyarország 9 évvel ezelőtt 9 másik országgal együtt – köztük Csehországgal – csatlakozott az Európai Unióhoz. A kétnapos rendezvényen a prémium cseh termékek forgalmazói mellett kitelepültek az Európai Bizottság magyarországi képviselete, az Európai Unió partnerirodái. A központ bérlői is csatlakoztak a kezdeményezéshez. A 9-es szám jegyében a boltok speciális akciókkal, és különleges kínálattal várták a vásárlókat.

„Mi minden olyan lehetőségnek örülünk, ahol megmutathatjuk Csehország egyedi értékeit, erősíthetjük egyébként is jó kapcsolatunkat Magyarországgal, a magyar néppel. Ez egy olyan rendezvény, ahová örömmel jöttünk, nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk.” – fogalmazott Helena Bambasova, Csehország magyarországi nagykövete a Cseh Napok ünnepélyes megnyitóján.

A Hegyvidék Bevásárlóközpont igazgatója, Balassa László a megnyitón elmondta – a Hegyvidék Bevásárlóközpont a XII. kerület prémium minőségű, gasztronómiai különlegességeket és egyedi divatmárkákat kínáló családias központja, ami szívesen ad otthont az igényes közönségnek szóló programoknak. „A rendezvény előkészítésénél a Cseh Kereskedelmi és Ipari Minisztérium Kereskedelmi kirendeltségében egy olyan partnerre találtunk, akik lelkesen mozgósították azokat a vállalkozókat, akik prémium minőségű, jellegzetesen cseh termékeket forgalmaznak itt Magyarországon.”- fogalmazott Balassa László. Így sikerült a kiállítók közé bevonni: a világhírű Bohemia Kristályt, a klasszikus Marlenkat, kicsik és nagyok kedvencét a Kisvakondot, és természetesen a palettáról nem hiányzik a sör, a sörből készült minőségi kozmetikumok, a sajtkülönlegességek, és egyéb cseh finomságok mint például a Nowafood egészséges, prémium minőségű jégkrémjei.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek