Általános
Tipográfia

Megnyitotta kapuit a Brit Kereskedelmi Központ Budapesten a Brit Nagykövetség, a brit kormány Kereskedelemfejlesztési- és Befektetés-ösztönzési Irodája (UK Trade & Investment - UKTI) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) összefogásával.

Az új intézmény, amelyet Lord Ian Livingston, brit kereskedelemfejlesztési és befektetés-ösztönzési államtitkár és Németh Lászlóné, nemzeti fejlesztési miniszter adott át, tovább erősíti a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokat az Egyesült Királyság és Magyarország között.

Az Egyesült Királyság és Kelet-Közép-Európa közötti kereskedelem további élénkítését célul kitűző „Mega Mission 2014” üzleti delegáció látogatásának részeként egy hetes kelet-közép-európai látogatáson vesz részt a brit kereskedelemfejlesztési és befektetés-ösztönzési államtitkár, Lord Livingston. A program során Szlovákiában és Magyarországon is átadták a régió több országában már működő, különböző üzleti szolgáltatásokat kínáló Brit Kereskedelmi Központ (British Business Centre) helyi irodáját.

A budapesti megnyitón Lord Livingston kiemelte: „Célunk, hogy zökkenőmentessé tegyük a brit cégek Magyarországra érkezését, valamint minőségi és mindenre kiterjedő információval lássuk el őket. Azt szeretnénk elérni, hogy 2018-ra a Brit Kereskedelmi Központ közreműködésével megduplázódjon, vagyis a jelenlegi 4700-ról 9400-ra emelkedjen azoknak a brit cégeknek a száma, amelyek termékeikkel és szolgáltatásaikkal jelen vannak a magyar piacon.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek