Általános
Tipográfia

Ön hogyan beszélget nap mint nap a fogyasztóival?
Ismeri a vásárlói legújabb igényeit?
Üzen nekik személyesen?
Még nem?!
Akkor itt az idő, hogy közelebbről megismerkedjen velük a SafeBrand segítségével!

A tudatos fogyasztó számára ma már alap, hogy a termékről gyorsan, pontos és megbízható információt kapjon. Legjobb, ha a termékadatokat könnyen áttekinthető formában, és természetesen magyar nyelven érheti el.

Az innovatív fogyasztó előszeretettel használja okostelefonját vásárlás közben is, főleg, ha így promóciókról értesülhet, vagy akciós kupont ér el, melyet a kasszánál akár azonnal be is válthat, és az élményt azonnal meg is oszthatja  barátaival a Facebookon, a Twitteren, vagy a Google+on.
A felelősségteljes fogyasztó előnyben részesíti a helyi gyártóktól származó és különleges minősítéssel rendelkező termékeket.

SafeBrand – biztos kapocs a márkák és a fogyasztók közt

A SafeBrand nem más, mint az a mobilapplikáció és szolgáltatás, amellyel elérheti, hogy a tudatos, az innovatív és a felelősségteljes fogyasztók egyaránt az Ön márkáját válasszák!

A Magyarországon egyedülálló alkalmazás ingyenesen telepíthető iOS és Android mobiltelefonokra és jelenleg már több mint 17.000 hazai felhasználóval büszkélkedhet, a szolgáltatáson keresztül pedig már több mint 300 márka termékei érhetők el.

A SafeBrand-del csupán le kell olvasni a termék csomagolásán található vonalkódot és máris megjelenik a márkatulajdonos által megadott termékinformáció. Nincs szükség extra QR kódra, mert az applikáció a termékeken megtalálható, hagyományos vonalkódokra épül.

A szolgáltatás segítségével a gyártók, márkatulajdonosok a legfrissebb marketing üzeneteiket csatolhatják a termékeikhez.

A SafeBrand marketing portál lehetőséget biztosít a termékek adatlapján:

  • aktuális akciók, promóciók megjelenítésére
  • mobil kuponok csatolására
  • receptek, kapcsolódó termékek ajánlására
  • a különböző minősítések, logók megjelenítésére (pl. bio, vagy Magyar Termék) 
  • link megadására, mely a márka, vagy az adott termék honlapjára vezeti el a fogyasztót
  • promóciós-, vagy márka videó csatolására
  • márkára szabott kérdőívek beillesztésére a fogyasztói igények megismerése érdekében

Mindezeken túl a marketing portál segítségével az akciók, promóciók sikere az eddigieknél jóval pontosabban mérhető. Lehetőség van a SafeBrand applikációt használó  fogyasztóra, a leolvasott termékre és a leolvasás helyére vonatkozó információk gyűjtésére, exportálására és grafikai megjelenítésére is.

Szeretne aktív párbeszédet folytatni vásárlóival? Csatlakozzon a SafeBrand alkalmazókhoz és fél évig ingyen használhatja marketing szolgáltatásunkat!

Jelentkezzen most a következő ingyenes workshopunkra és ismerje meg a részleteket!

A mellékelt QR kódot leolvasva okostelefonjával, azonnal jelentkezhet online űrlapunk segítségével.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek