Általános
Tipográfia

Idén is kiemelt eredménnyel teljesített az ISO 9001:2008 és a HACCP tanúsító auditon a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., amely az élelmiszerláncok közül továbbra is az egyetlen Magyarországon, mely az ISO 9001 nemzetközi szabvány követelményei alapján tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. 

„A 344 szupermarket, 32 INTERSPAR hipermarket és 108 franchise üzlet alkotta SPAR hálózat napi működését a szigorúan ellenőrzött minőség jellemzi, ez első helyen áll vállalatunk üzlet-politikájában. A minőség melletti elkötelezettséget nemcsak beszállítóinktól várjuk el, hanem belső működésünkben is magas minőségi követelményeket támasztunk”, hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető. 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2009 decemberétől a világ vezető auditor szerveze-te, az SGS által tanúsított kereskedelem specifikus Integrált Irányítási Rendszert (IIR) működ-tet. Ennek a rendszernek két fontos eleme az ISO 9001: 2008 szabvány szerinti minőségirá-nyítási és a HACCP elvek szerinti élelmiszerbiztonsági rendszer.

A SPAR 2017-ben már az új szabvány (ISO 9001:2015) szerinti tanúsításra dolgozza át Integ-rált Irányítási Rendszerét, amely számos új, vásárlói elégedettséget növelő módosítást is tartalmaz.

„A SPAR csoport mindezek mellett idén is teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének (IFS Logistics Standard) legmagasabb szintű elvárásait” – mondta el Maczelka Márk.

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek