Európában a kereskedelem célja, hogy segítse az élelmiszergyártók és a termelők tisztességes árainak és szállítási szerződéseinek kialakítását. A tervet Strasbourgban az Európai Parlament (EP) keddi ülésén " élelmiszer-ellátási láncban a vállalkozások közötti kapcsolatokban előforduló tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok" elleni küzdelemre irányuló bizottsági irányelvjavaslat jóváhagyásával követelték.

Várhatóan szeptember végén hozzák nyilvánosságra azt a jogszabálytervezetet, amelytől a forgalmazott műanyag zacskók jelentős csökkenését várja az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM); a szaktárca hosszú távon a műanyag zacskók forgalmazásának teljes tiltását tervezi.

A korábbi évekhez hasonlóan az eMAG.hu, hazánk legnagyobb látogatottsággal rendelkező online kereskedője idén is folytatja adományozási programját és támogatja azoknak az állatszerető embereknek a munkáját, akik mindent megtesznek azért, hogy a kisállatok biztonságban és szeretetben éljenek.

A piacra járásnak komoly hagyományai vannak. Szeretünk odajárni a változatos színekért, formákért, az illatokért, az ízekért, de legfőképpen azért, mert a piacról a termőföld frissessége, a gondos kezek munkája, a minőség, az odafigyelés jut az eszünkbe.

A NEPI Rockcastle ingatlanbefektető és -fejlesztő vállalat 254 millió euróért többségi részesedést szerzett Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Mammutban - közölte a vállalat csütörtökön a Moneyweb dél-afrikai gazdasági hírportálon. 

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek