Az élelmiszer- és italtermékek világméretű gyártója megvásárolja az izraeli vállalatot, a SodaStreamet, amely a szénsavas italok otthoni elkészítéséhez szükséges szifonok, szirupok és élelmiszer-koncentrátumok gyártásával foglalkozik.

Az új ízek bevezetésével, valamint az újonnan tervezett csomagolással és márkázással a Rethink Brands új, 2018 áprilisában megjelent újdonságaival a gyermekeknek szánt ízesített vizek piacán.

A L’Oréal csoport az egész világon innovatív irodákba fektet. Növényekkel díszített, belső udvarok, panorámás teraszok, fitness centrumok, valamint egészségügyi és fodrászati szolgáltatások – csak néhány azok közül a kényelmi lehetőségek közül, amelyeket a konszern dolgozói használhatnak.

Az Európai Bizottság a 2020 utáni uniós költségvetés keretében új, 4 milliárd eurós célzott programot javasol a fogyasztók védelmére és helyzetük megerősítésére, illetve arra, hogy az európai kis- és középvállalkozások (kkv-k) teljes körűen élhessenek a jól működő egységes piac előnyeivel - jelentette be Elzbieta Bienkowska, a belső piacért, valamint az ipar-, a vállalkozás- és a kkv-politikáért felelős biztos brüsszeli sajtótájékoztatóján csütörtökön.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek