Kereskedelem
Tipográfia

Az egyik legemlékezetesebb Trónok harca jelenetet felhasználva készített reklámot a SodaStream szódagépet  forgalmazó cég: a fenntarthatóság jegyében.

Talán emlékeznek még Cersei Lannister vesszőfutásának jelenétere, melyben Unella Septa hajtja végig a városon a királynőt egy csengőt rázva a kezében. A vallási fanatikus Unella Septa -vagyis Hannah Waddingham – és az utca népe a szódásszifon alternatíváját nyújtó cég reklámjában hasonló módon alázza meg a szénsavas ásványvizet vásárló asszisztenst – de nem lövünk le minden poént.

A vesszőfutás után a gyanútlan vásárlónak Thor Bjornsson – Ser Gregor Clegane – avagy a Hegy – feddésével kell szembesülnie, aki azt ecseteli a szerencsétlennek, hogy a műanyag eldobható pille palack mennyire és milyen módon szennyezi a környezetet. Majd elmagyarázza, hogy a SodaStream erre milyen megoldást kínál. A videó címe Shame or Glory -’Szégyen vagy Dicsőség.’

Daniel Birnbaum, a SodaStream vezérigazgatója, - aki egy rövid karakterszerepet is játszik a filmben - elmondta:”Ez egy mélyen személyes ügy számomra, ezért is szerettem volna, hogy szerepet kapjak a reklámfilmben. A jó hír azonban az, hogy a világ legtöbb részén egyszerűen elő lehet állítani friss szénsavas csapvizünket, amely fenntartható, és nem szennyezi semmilyen formában a Földet.”

„Emberek milliói már használják a SodaStreamet, és így csökkentik a műanyag flakonok okozta szennyezést. Ez az, amiért mi vagyunk a világon a legnagyobb szénsavas víz márka – reméljük még többen fogják használni termékünket. Az eldobható műanyagpalack használata már a múlté” – mondta.

Thor Bjornsson, szintén elmagyarázta, hogy miért kötődik a brandhez: „ A friss buborékos vizet készítő SodaStreamet már kölyökkorom óta használom” – mondta el a Hegyet alakító színész.
.

Forras: http://www.thedrum.com

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek