Kereskedelem
Tipográfia

Az Interspar friss termék árukészletét online csak Ausztriában lehet megvásárolni, először Bécsben és környékén lesz erre lehetőség.  Lépésről-lépésre lehetővé kell tenni a nemzetközi lefedettséget, és ebben az Interspar hipermarketeinek vonzáskörzetei elsőbbséget élveznek.

A vásárlók a friss termékeken kívül mélyhűtött árukat is rendelhetnek, és a megrendeléseket az adott üzlet dolgozói saját kezűleg állítják össze.
A 12 óra előtt leadott rendeléseket a vállalat még aznap házhoz szállítja. Jelenleg az élelmiszerek online forgalma Ausztriában évente mintegy 25%-kal nő. A Spar nyilvánvalóan elébe akar menni az Amazon Fresh küszöbön álló piaci hódításának. Az élelmiszerek online kereskedelme a Spar számára ilyen rövid időtávon még nem fedezi a költségeket. A vállalat tevékenységének súlypontját jelenleg a logisztika javítására helyezi. Másrészről az aktuális fejlesztésekről sem maradhat le a cég, még akkor sem, ha ezek csak hosszú távon ígérnek nyereséget. Az online vásárlók megrendeléseiket az üzleteken belül (hűtött árucikkekre) erre a célra létesített fiókokban vehetik fel, vagy akár házhozszállítást is kérhetnek, ezeket hőmérsékletszabályozóval rendelkező járművek szállítják ki.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek