Kereskedelem
Tipográfia

A Migros próbaprojektet indít. A német ajkú Svájcban hat kiválasztott Migros-székhelyen vásárolhatnak a vevők hetente változó tartalmú, úgynevezett food box-okat.

Minden box egy különleges Migusto étel hozzávalóit tartalmazza két személyre: a fogyasztók megtalálják benne a recepthez szükséges friss zöldségeket vagy gyümölcsöket, húst vagy halat, fűszereket, valamint az adott étel részletes elkészítési útmutatóját. A food box-ok 22,50 és 33 svájci frankba kerülnek (19,70 és 29 euró). A projekt 12 hétig tart.

A Migros hat kiválasztott székhelyén tesztárusításba kezd, hogy megtudja, hogy a vevőket  érdekli-e ez a szolgáltatás. A vásárlók minden héten más és más ételeket találnak a box-ban, amelyet a Migusto szakácsai speciálisan erre a célra fejlesztettek ki.

A food box egy finom burra­tinás zöldségrizottóval indult, az ezt követő héten pedig fetucchini volt sült sonkával és olívával. A food box-okat a Bischofszell Nahrungsmittel AG (BINA) M ipari üzemében hetente többször kézzel állítják össze.  A hozzá­valókat a készítők az ételekre szabják és a megfelelő adagokban állítják össze.

A tesztfázis vége után a Mig­ros a tapasztalatok és a vevői köz­véle­mény­kutatás alapján fontolóra veszi, hogy a foodbox-ok a kínálat részei maradnak-e. 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek