Kereskedelem
Tipográfia

Az Aldi UK piacra dobta az alkoholtartalmú ételek új választékát, melynek szlogenje: "csavar a karácsonyi klasszikusok mellé."

Az új ünnepi termékcsalád a vállalat prémium saját márkája alatt kerül forgalomba, és novembertől december végéig lesz elérhető.

"Az Aldi-nál büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek a legizgalmasabb ételeket ajánljuk - nem csak karácsonykor, hanem egész évben, az alól pedig a 2017-es év sem jelent kivételt" - mondta Julie Ashfield, az Aldi UK közös vállalati ügyvezető igazgatója. Az ételekbe infúzióval kerül az alkohol.

"Biztosak vagyunk benne, hogy az alkoholtartalmú ételek legfrissebb választéka nagy sikert fog aratni az ünnepi időszakban."

Néhány példa az új választékból: skót whisky-vel, vagy Monsigny Brut pezsgővel infúziózott sültlazac, prosecco-s sertés koktél kolbász áfonyával és naranccsal, bárány borda áfonyával.

Az Aldi desszertekkel is készül: mint például az ünnepi keksz (tiffin) rummal átitatott mazsolával, pezsgős karácsonyi tortával, aprósütemények Courvoisierre, és fűszeres áfonya krémmel.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek