Kereskedelem
Tipográfia

A Spar Ausztria bejelentette, hogy „Fiatal & Urbánus Spar” néven elindít egy újabb startup programot, amellyel a fiatal/kezdő vállalkozókat támogatja a termékeik fejlesztésében.

.A kezdeményezés segítségével kibővül a kiskereskedők trendi árucikkeinek jelenlegi skálája - az élelmiszer, háztartás és szabadidős termékek területén. A korábbi sikeres startup készítmények/árucikkek közé tartoznak az Inspiriti alacsony cukortartalmú „életmód” italai, jellemzően bodza, gránátalma és zöld tea ízekben; valamint ide sorolható a NEOH protein szelet, ami összesen egy gramm cukrot tartalmaz.

A legújabb startup lényege, hogy a fiatal vállalkozók elküldhetnek egy leírást a termékükről a „Fiatal & Urbánus Spar” weboldalra, amit a cégcsoport képviselői elbírálnak, majd a sikeres újítókat behívják egy interjúra.

SPAR fördert innovative Start ups

„Amennyiben a termék a fogyasztók érdekeit szolgálja, a Spar munkatársai a fiatal vállalkozókkal együttműködve, továbbfejlesztik az árucikket, hogy az piacképessé váljon, megjelenhessen a polcokon” – olvasható a cégcsoport közleményében.

Széleskörű tudás

A kiválasztott startup vállalkozásoknak lehetőségük lesz arra, hogy országszerte 1500 Spar, Interspar és Eurospar üzletben helyezzék ki a készletüket. A Spar Ausztria közleményében az áll, hogy a cégcsoportot „megbízható és tisztességes partnernek” tartják a kereskedelmi piacon, az ágazat széleskörű ismerete, valamint a szállítókkal való sokéves tapasztalatának köszönhetően.

„Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk vásárlóinknak a legújabb élelmiszer-trendeket, és életmód termékeinket egy vadonatúj módon, amivel elősegítjük az osztrák innovatív szemléletet éppúgy, mint ahogy hozzásegítjük a fiatal vállalkozókat a sikeres induláshoz” – nyilatkozta Gerhard Drexel, a Spar Ausztria vezérigazgatója, a kezdeményezés indulásakor.

Márciusban a cégcsoport az Interspar hipermarketeiben kialakított egy 165 különböző árucikket bemutató wellness sarkot. A többek között étrend kiegészítők, természetes gyógyhatású készítmények, vitaminok és halolajak, az egészséges életmódot és korszerű táplálkozást segítik.

INTERSPAR Wohlbefinden  

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek