A téli ünnepi szezon, kiváltképp a szilveszter kihagyhatatlan terméke a virsli, amit nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is szívesen fogyasztanak.

A változó fogyasztói szokások ellenére a virsli tartja magát, és az ünnepi szezon, kiváltképp a szilveszter egyik slágerterméke.

A klasszikus és reform karácsonyi, ünnepi ételek, sütemények elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek széles tárházából választhatnak a vásárlók. A téli szezonban a szokottnál is nagyobb figyelem fordul az innovatív sütési termékek iránt.

Csomagok a fa alatt

A karácsonyi csomagok vásárlásakor a fogyasztó összeköti a hasznost a kellemessel, hiszen a személyre szabott csomag megvételével az ajándékozás örömét erősíti. A karácsonyi ajándékcsomagok egyszerre tartalmaznak exkluzív, egyedi és a mindennapok során használt termékeket.

A vitaminokban dúskáló friss gyümölcsök az őszi-téli szezonban nehezebben ­elérhetőek, azonban a tudatos fogyasztók egész évben odafigyelnek az egészséges táplálkozásra, és a kiskereskedelmi egységekben is kapható vitaminokkal is ­kiegészítik a hagyományos táplálkozást.

A mindennapi életben elengedhetetlen háztartási papír és csomagoló termékek nagy választékát kínálják a gyártók. A termékkör esetében az illat és a vastagság éppúgy fontos lehet, mint az ár.

Van, aki a csemegepultba kihelyezett, előre felszeletelt választékból szeret kérni, más a pultban lévő felvágott rúdból szeleteltet, megint más az előre csomagolt felvágottakat kedveli inkább. A feldolgozók és a kiskereskedők minden fogyasztói igényt igyekeznek kielégíteni.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

trendfm

Hipermarketek