"Süti" információ ezen a weboldalon

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Ha továbbra is a beállítások változtatása nélkül marad a honlapon, azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, hogy minden "sütit" megkap a honlapján. Azonban, ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni a cookie beállításokat. Felhívjuk figyelmét, ha megváltoztatja a "süti" beállításokat továbbá nem tudjuk garantálni weboldalunk megfelelő működését. A honlap néhány funkciója elveszhet, míg Ön néhány weboldalt többé már nem fog látni. Még többet megtudhat a "sütikről" Süti nyilatkozatunkban.

Piac

A FoodConf nemzetközi Élelmiszer­tudományi, -technológiai és Innovációs konferencián külön szekcióülés foglalkozott a hungarikumokkal, ahol szóba kerültek a hazai prémium kategóriás élelmiszerek is. Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője a hungarikumok bel- és külpiaci jelentőségéről, a bennük rejlő export­lehetőségekről beszélt, míg Gyaraky Zoltán előadásából kiderült, hogy mitől lehet prémium kategóriás egy prémiumnak nevezett termék.