Ellátási lánc
Tipográfia

 

A jövő a hasznos és informatív mobil applikációké, és mobil eszközökre optimalizált megoldásoké, melyekhez a marketing terén is elengedhetetlen a teljes szemléletváltás. Személyre szabott izgalmas témák és kínálat, szórakoztató tartalmak, okos és interaktív kommunikáció, közösségi kapcsolatok.
Ön készen áll a mobilmarketing eszköztárának bevetésére?

A homo digitalis, vagyis a fogyasztók okostelefonos új nemzedéke elvárja, hogy szórakoztassák, hogy hasznosabbnál hasznosabb és praktikusabb információkkal lássák el, de természetesen szellemes és érdekes módon, hogy egyetlen kattintásra legyen minden funkciótól, vagy megoldástól, amire csak szüksége lehet. És ha nagy ritkán ajánlatokat is beenged személyes online életébe, akkor azok természetesen kizárólag neki és éppen arról szóljanak, amire akkor és ott a legnagyobb szüksége van.

A digitális fogyasztó megnyerésében segít a márkáknak a SafeBrand alkalmazás és mobilmarketing platform.

A SafeBrand mobil platform éppen abban segít a gyártóknak és a kereskedőknek, hogy akár néhány napon belül bekerülhessenek a digitális világ vérkeringésébe és azonnali versenyelőnyt szerezzenek a vásárlók gyors és hatékony mobil elérésével, egyszerre szórakoztassanak és értékesítsenek. A SafeBrand segítségével a mobil kampányok eredményei azonnal kiértékelhetők, a fogyasztók pedig akár a termékfejlesztés folyamatába is bevonhatók a márkára szabott kérdőívek segítségével.

Az ingyenes SafeBrand applikációval csupán le kell olvasni a termék csomagolásán található vonalkódot és a fogyasztó máris eléri a gyártótól származó termékinformációkat és marketing üzeneteket a mobilon megjelenő termék-adatlapon.

Mik a valódi mobilmarketing eszköztár elemei, melyek a SafeBrand mobilmarketing platform segítségével azonnal bevethetők?

  • aktuális akciók, promóciók a termék-adatlapon feltüntetve
  • mobil kuponok
  • receptek, kapcsolódó termékek
  • a különböző védjegyek, logók (pl. bio, vagy Magyar Termék) 
  • link, mely a márka, vagy az adott termék honlapjára vezeti el a fogyasztót
  • promóciós-, vagy márka videó
  • márkára szabott kérdőívek a fogyasztói igények megismerése érdekében

Szeretné gyorsan és költséghatékonyan kivívni a digitális fogyasztó figyelmét? Szeretne azonnal bevethető, költséghatékony trendi kampányokat indítani? Csatlakozzon a SafeBrand alkalmazókhoz!

Jelentkezzen ingyenes SafeBrand workshopjaink valamelyikére még ma!

http://www.safebrand.hu/safebrand-workshop-regisztracio.html

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek